求翻译, 急 !!!!!!!!!!!!

WerequestyoutoopenforouraccountbyairmailwiththeBankofChina,ShanghaiBranch,anIrrevocab... We request you to open for our account by airmail with the Bank of China,Shanghai Branch , an Irrevocable and Without Recourse Letter of Credit in favor of our company , to the extent of US $30,000 available by draft in duplicate drawn on us at 30 days after for full invoice value against shipment of 20,000yards Shanghai Printed Pure Slik Fabries as per our order NO .3154 dated 15 May ,2007 展开
estherlxx1987
根据2007年5月15日的订单号3154, 我们要求用航空邮件在利于我方条件下于中国银行上海支行开一张不可撤销和没有追索权信用证, 船运2万码的纯丝绸印花布料一共3万美元,凭汇票付款一式两份, 见票三十天付款给我司,付款金额为发票全款.

望采纳
linchenjia
我们有请您通过航空件于中国银行上海分行开通账户,可以支持我们公司不可撤销的、无追索权的即期信用证。装运订单为 NO .3154 dated 15 May ,2007 的20000码上海印刷纯SLIK Fabries 的30天后,我们会开出30000美元一式两份全面发票金额的汇票。
cq4226990
我们请你来打开空邮为我们的帐户的,中国银行,上海分行,1不可撤销的,并有利于本公司没有信用追索权的信,,美元30,000草案所提供的一式两份程度上吸引我们在30天内对装运20,000公里上海印刷纯SLIK Fabries全NO的0.31545月15日,2007年为我们的订单发票金额后
晴空懒洋洋
我们请求你为我们的帐户航空开放与中国银行上海分行、不可撤销的、无追索权的信用证有利于我们公司的范围内,30000美元可以通过复制我的开出的汇票在30天后对货物按发票金额20000码的上海印刷纯Slik Fabries按我方订单编号。符合3154年5月15日,2007
chinav2008
我来帮你翻译吧
a752249867