求一篇英语短文的翻译

求一篇英语短文的翻译~~Readingnewspaperhasbecomeanimportantpartofourlife.Manypeoplebegintheirday... 求一篇英语短文的翻译~~ Reading newspaper has become an important part of our life.Many people begin their day by reading the paper.In this way they learn what is going on in the world.Sometimes,however,they do not have time to read the news carefully,so they just take a quick look at the front page'at other times they may be in such a hurry that they have time only to look at the headlines.There are newspapers to meet the needs of every reader.In big cities there are many kinds of papers.In small towns there are fewer newspaper.In some places the paper is published once a week. Today ,as a group.English language newspapers enjoy the largest number of readers. With the development of the world,some new newspapers will be published in the years to come.拜托各位啦~~ 展开
轻候昊磊L6
读报纸已经成为我们生活的一个重要组成部分。许多人开始他们的一天读报纸。这样他们可以了解世界上正在发生什么。有时,然而,他们没有时间去仔细阅读新闻,所以他们仅仅是快速的向前看,page'at有时可能在这样的匆忙,他们有时间看报纸的头条新闻。有以满足每一位读者。在大城市里有许多不同种类的报纸。在小城镇有更少的报纸。在一些地方报纸每周出版一次。今天,作为一个群体。英语报纸拥有最多的读者。随着世界的发展,一些新的报纸将会在未来几年出版。
匿名用户
看报纸已经成为了我们生活中很重要的一部分。很多人用看报纸来开始他们的一天。用这种方法他们可以了解世界发生了什么。然而有时候,他们没有时间仔细地去看报纸,所以他们只是很快地看一下报纸的第一版,还有些时候,他们可能很匆忙忙到可能只有时间看一下新闻的标题。有一些报纸是迎合每种读者的需要的。在大城市,有很多种类的报纸,而比起大城市在小村庄有的报纸的种类就比较少。有些地方报纸一周才印刷一次。现在,很多读者都很喜欢看一些英语报纸。随着世界的进步,一些心中类的报纸会陆续被印刷出来。
o0魔EyEs尐め
阅读报纸已成为我们生中重要的一部分。许多人以阅读报纸来开始他们的一天。这样他们就会知道世界上发生了什么。然而有时,他们没时间仔细阅读,因此就简单的看一眼标题。有报纸来满足每一位读者的需要。在大城市有不同的报纸。在一些小城镇报纸少一些。有些地方,报纸一周发行一次。当今,英语语言报纸有着最大的读者群。随着世界的发展,一些新报纸建在未来几年内出版。
巴萨吧吧务ID
看报纸已经成为我们生活中重要的一部分。许多人以读报开始他们的一天。他们通过这一途径了解实事。但有些时候他们没有足够的时间去细细阅读,因此只会快速浏览头版信息,有时甚至只来得及扫一眼标题。有些报纸可以满足不同的阅读群体。大城市的报纸种类比较繁多,而小城镇则少一些。有些地方的报纸一周才出版一期。当前,英语报纸拥有着最大的读者群体。随着世界的发展,将有一些新报纸在接下来几年中发行。