急!!急!!急!! 求帮助!SOS !大家帮我写一篇英语作文! 初中水平快快快 ! 急用 谢谢

题目如下:TheFirstEnglishCornerinOurSchool为题,活动内容是用英语交谈英语学习的方法,时间是2012年6月14下午三至四点,地点是学校图书馆... 题目如下:
The First English Corner in Our School为题,活动内容是用英语交谈英语学习的方法,时间是2012年6月14下午三至四点,地点是学校图书馆,参加人数是英语教师和学生共100余人,效果是学生积极参与,有利于促进英语学习
niemiaonm
The First English Corner in Our School
There is an English Corner in our school . It will be held in the school library on June 14th,2012 . It will start at 3 p.m. There will be more than one hundred English teachers and students. They will talk about the ways of English learning. If you usually join English Corner , it is good for you English learning. Welcome !