求翻译 不要网上翻译!!

ClaudeMonetwasbornin1840inParis,France.Whenhewasfive,hisfamilymovedtoaplaceonthecoast... Claude Monet was born in 1840 in Paris,France.When he was five, his family moved to a place on the coast where he sport a lot of time on the beaches.It was here that he started to understand nature.
As a boy he pleased friends and family by drawing caricaures.They were all glad with his drawings .But at 18 his way of painting changed when he made friends with Eugene Boudin who encouraged him to paint pictures out of doors. This is when his life as a painter began.His family was angry that herefused to go to art school.Instead Monet worked with other artists in their workrooms in Paris.In 1862 he became part of a group of impressionist painters.During the 1860s he sold almost no paintings but this didn't stop him painting even though he always had problems with money.
Monet married his first wife in 1870 and had two sons.His second wife Alice. who had six children with her,lived with Monet and Monet'children.After moving houses several times,Monet found a houseto buy for his large family in a small village called Giverny in 1883,about 84 kilometers from Paris.He fell in love with the place and it became his home for the rest of his life.
At last Monet began to sell his paintings and in 1890 he bought the house at Giverny.Monet was a loving gardener and created beautiful gardens there.His gardens inspired over 500 of his greatest paintings.Monet's large paintings of the water lilies in his water garden , painted between 1916 and 1926,are some of his most famous.Monet gave these paintings to the people of France.You can see them in Paris.
Towards the end of his life,Monet started to lose his eyesight.This was the worst thing that could happen to a painter.It happened slowly over 16 years and by 1923 he was nearly blind.Though Monet was very old and had bad health,he kept painting until a few months before his death in December 1926
gdluck
莫奈1840年出生在法国巴黎,当他五岁的时候,他的家人搬到海边,他很多的时间是在那的海滩上度过的,在这里他开始了解大自然。
作为一个男孩,他画漫画给朋友和家人,他们很喜欢他的画,但在他18岁、与尤金·布丹,一个鼓励他到户外画画的人成为朋友后,他改变了绘画方式。这是他成为一个画家的开始,他拒绝去艺术学校学习,让家人很生气。莫奈选择和其他艺术家一起在他们的工作室工作,在1862年他成为印象派画家的一员,在19世纪60年代他几乎没卖出过一副画,但是这并没有阻止他的绘画,即使他总是面临没有钱的问题。
莫奈在1870年和他的第一任妻子结婚,并育有两个儿子.他的的第二任妻子爱丽丝,有六个孩子,和莫奈和及其儿子们住在一起。莫奈在搬了几次家后,1883年莫奈打算在一个叫吉维尼的村子给他的大家庭买了一套房子,距离巴黎约84公里,他爱上这个地方,并在此度过余生。
莫奈终于开始卖他的画,并于1890年在吉维尼买下了房子,在那建了一座漂亮的花园。有超过500副画的灵感来自这个花园.莫奈的一组关于花园里睡莲的画,画于1916年和1926年之间,是他最著名的画作的一部分,莫奈将这些画卖给了法国人,你可以在巴黎见到这些画。
在他晚年时,莫奈的视力开始下降,这对于一个画家是一件最糟糕的事情,这种情况缓慢发展持续了16年,到1923年他几近失明,虽然年纪大,健康状况也不好,直到1926年12月他去世前几个月,莫奈还不停地画。
SailorMoonRiver
克劳德.莫奈1840年出生于法国巴黎。五岁时,他的家搬到了一个滨海的地方,在这个地方他把大量的时光都耗费在了海滩上。他也正是在这里开始了他对大自然的理解。
还是一个男孩的时候,他画漫画取悦他的朋友和家人,但在他18岁、与尤金·布丹,一个鼓励他到户外画画的人成为朋友后,他改变了绘画方式。这是他成为一个画家的开始,他拒绝去艺术学校学习,让家人很生气。莫奈选择和其他艺术家一起在他们的工作室工作,在1862年他成为印象派画家的一员,在19世纪60年代他几乎没卖出过一副画,但是这并没有阻止他的绘画,即使他总是面临没有钱的问题。
莫奈在1870年和他的第一任妻子结婚,并育有两个儿子.他的的第二任妻子爱丽丝,有六个孩子,和莫奈和及其儿子们住在一起。莫奈在搬了几次家后,1883年莫奈打算在一个叫吉维尼的村子给他的大家庭买了一套房子,距离巴黎约84公里,他爱上这个地方,并在此度过余生。
莫奈终于开始卖他的画,并于1890年在吉维尼买下了房子,在那建了一座漂亮的花园。有超过500副画的灵感来自这个花园.莫奈的一组关于花园里睡莲的画,画于1916年和1926年之间,是他最著名的画作的一部分,莫奈将这些画卖给了法国人,你可以在巴黎见到这些画。
在他晚年时,莫奈的视力开始下降,这对于一个画家是一件最糟糕的事情,这种情况缓慢发展持续了16年,到1923年他几近失明,虽然年纪大,健康状况也不好,直到1926年12月他去世前几个月,莫奈还不停地画。

希望可以帮到你,O(∩_∩)O谢谢!
海瑞两千
【您这个太长了,翻译一两段好了】
克劳德.莫奈1840年出生于法国巴黎。五岁时,他的家搬到了一个滨海的地方,在这个地方他把大量的时光都耗费在了海滩上。他也正是在这里开始了他对大自然的理解。

小时候,他通过画漫画愉悦朋友和家人。他们都因他的绘画作品而高兴。但是,18岁那年,他的绘画之路改变了,当时他和尤金.鲍丁成了朋友,鲍丁鼓励他到室外去作画。正是在这个时候,他开始了他作为一个画家的生涯。他的家人生气他拒绝去美术学校读书。与之相反,莫奈却是在巴黎另外一些画家的作坊里同他们一道工作。1862年,他成了印像派画家群体中的一员。在1860年代这段时间里,他几乎一张画也没有卖出去,可这并未使他停止绘画,尽管他总是遇到资金的问题。