英语介绍自己带翻译的作文内容是什么?

小土豆ycm

写作思路

开头可以写自己的基本情况,名字和来自哪里,多少岁;中间重点介绍自己的兴趣爱好,学习情况等,和学习生活相关的事情都可以,中间可以分两段;结尾可以总结一下自己的情况,同时抛出交友的橄榄枝。

双语范文参考

  1. hello everyone! My name is Winnie, 15 years old, from the beautiful city of Beihai.

    I am an active and lovely girl. My favorite subject at school is mathematics. Maybe some people think it's difficult to learn it well. But I believe that if you try your best, everything can be done well.

    I also like sports. For example, running, volleyball and so on. I often exercise with my classmates.

    This is me, a sunny girl. I hope we can become good friends!

  2. 大家好!我叫温妮,今年15岁,来自美丽的城市北海。

    我是一个活跃的、可爱的的女孩。在学校我最喜欢的科目是数学,也许有人认为很难学好。但我相信如果你尽你最大的努力,一切都可以做得很好。

    我也很喜欢运动。例如跑步、排球等等,经常和同学一起锻炼身体。

    这就是我,一个阳光明媚的女孩子,希望我们能成为好朋友!

写作模板

  • hello everyone! My name............... years old, from ...............

    I am an .................... My favorite subject .........................

    I also like sports. For example.............

    This is me, .................I hope we can become good friends!

  • 大家好!我叫............今年.............岁,来自.....................

    我是一个............................我最喜欢的科目是.....................

    我也很喜欢运动。例如..................

    这就是我,........................希望我们能成为好朋友!

清风聊生活

描写思路:可以以介绍自己一张照片的方式进行介绍,首先以自我介绍作为开头,然后描述自画像中的自己是什么样子的,正文:

I am a clever little girl, I am 9 years old this year, and I have a nice name, MengMeng.

我是一个聪明伶俐的小女孩,今年9岁了,我有一个好听的名字,叫萌萌。

This is my self-portrait. I have long, black hair and I often wear a tall ponytail. My eyebrows are a little curved, like curved willow leaves. Since childhood, adults have praised my eyebrows for their good looks. There are a pair of black eyes under the eyebrows, and two "black grapes" are hidden inside. There is a small, sweet mouth under my little nose.

这是我的自画像,我有一头长长的、乌黑乌黑的头发,经常梳着高高的马尾辫。我的眉毛有点弯,像弯弯的柳叶,从小大人们都夸我的眉毛长的好看呢!两个眉毛下方还有一双黑亮的眼睛,里面还藏着两颗“黑葡萄”。在我小小的鼻子下面有一张小小的、甜甜的嘴巴。

I like wearing skirts. Whenever I dance in skirts, everyone praises me as a little princess!

我喜欢穿裙子,每当我穿着裙子跳起舞时,大家都夸我像个小公主呢!

我想我不会快乐了

介绍自我的作文,比较容易写的,可以从这些方面去写自己:兴趣爱好、年龄、家庭情况、梦想等。

英语带翻译,这是我的举例:

Hello,everyone,my name is lily ,l this year 13 years old,is reading a junior high school.I like math, because digital makes me feel very attractive

大家好,我叫丽丽,我今年13岁了,在读初中。我最喜欢学习数学,因为数字让我感觉很有魅力。

There are five people in my family, my father, mother, grandparents and me. Every weekend we will go on a pianic.

我家里一共有5个人,我的爸爸、妈妈、爷爷奶奶和我,每个周末我们都会去野餐。

My dream is to become a teacher.

我的梦想是成为一名老师。