英文短文在线翻译 抄来的不要!

DearDrKnow.I'mnothappy.Ihavetoomanyrulesinmyhouse.Ihavetogetupatsixo'colockeverymoeni... Dear Dr Know.
I'm not happy. Ihave toomany rules in my house. Ihave to get up at sixo'colock every moening. Ican't meet my friends after schol because I have to do my homework.Ican't watch TV on school nights. And I have to be in bed by ten o'clock.On weekends, I have to clean my room and wash wy clothes. Then I have to go to the Children's Palace to learn the piano. I never have any fun.what can I do ?
百度网友f2cd62403
亲爱的Know医生:
我不开心。在我家有太多的家规。每天早晨我必须六点钟起床。放学后我不能去和我的同学玩,因为我必须做我的家庭作业。上学期间我晚上不能看电视。而且我必须在十点钟之前睡觉。周末,我必须打扫我的房间和洗衣服。然后我必须去少年宫学习钢琴。我一点都不快乐。我该怎么办?
桓沛若0iO
亲爱的知道博士/先生,
我不开心,在我的住所里有太多规矩了,每天早上,我必须六点起床。放学之后我不能见我的朋友,因为我不得不做作业。要上课的那几天晚上,我不能看电视,并且必须十点之前上床睡觉。周末,我必须清理房间,洗衣服,然后去少年宫学钢琴。我从没有任何乐趣,我该怎么办呢?