哪位英语好的帮我回答一下这几个问题。急啊?找工作 35

这是我的社会实践与实习,下面有几个英文问题,小弟英语太差,哪位大哥大姐能帮我回答一下,工作找到了定有重谢。·2007.11—至今在中信建投期货公司进行期货,股票的培训。·... 这是我的社会实践与实习 ,下面有几个英文问题,小弟英语太差,哪位大哥大姐能帮我回答一下,工作找到了定有重谢。
· 2007.11 — 至今 在中信建投期货公司进行期货,股票的培训。
· 2007.8 —2007.9 在南川博赛集团进行会计业务实习,负责工业企业材料成本核算,销售往来帐目核算,应收、应付帐款核算,各项销售指标核算、统计,协助主管会计进行其它日常工作,现金管理。
· 2006.8 —2006.9 在中国工商银行南川支行实行。虽然没有机会亲自操作,不过我还是学到很多东西。最初是跟主任学习相关理论知识,“技术水平只能让你达到一定的层次,而为人处事的态度及对工作认真负责的态度才是提升你的真正法宝”这是主任给我上了实习的第一课。后来的大部分时间里,我主要是跟大堂经理学习,维持大堂的排队秩序及解答客户的咨询。
· 2005.5—2006.3 与同学一起创办工商大学经济学社并担任实践部部长,期间最为出色的是社团组织“西部农村青少年失学情况调查”活动取得巨大成功并使社团一举升为甲级社团,这一活动使课题研究主题的经济学社的主要特色。
这是问题

1.Work Experience:Please give details of any work experience you have had, including industrial training, vacation or casual work. (Max 150 Words)

* 2.Career Choice:Please give details of any positions of responsibility or leadership you have held over the last 5 years. (Max 150 Words)

* 3.Why have you chosen your proposed career and what personal attributes make you a suitable candidate? (Max 150 Words)

* 4.What are your career goals and why have you chosen Reckitt Benckiser to fulfil them? (Max 150 Words)

* 5.Competencies:The following questions are designed to assess your suitability for the Reckitt Benckiser culture. Please answer them using specific examples from your work, academic, or extra-curricular activities.
Describe a situation where you have achieved exceptional results through leading a team. What did you do? What was the outcome? (Max 150 Words)

* 6.Describe a challenging activity or event that you had to plan and implement. What did you do? What was the outcome? (Max 150 Words)

* 7.Describe a situation when you were faced with a complex problem to solve. What did you do? What was the outcome? (Max 150 Words)

* 8.Describe a situation where you have had to persuade others, preferably in a professional environment, to change their mind to your point of view. What did you do? What was the outcome? (Max 150 Words)
柳淡月桥
1.工作经验:您有任何工作经验请的授予细节,包括工作培训,或假期兼职工作。 (最多150字)

2.Career选择:担任职务请授予细节,在您过去5年期间。 (最多150字)
纹猪
好难啊.
灰尘4444
不会