这是谁的书英语怎么写?

张老师休闲娱乐

这是谁的书英语:(Whose book is this)。

例句:

1、这是谁的书?下课过来认领一下。

Who is the book is this, after class claim it.

2、这是谁的书?肯定是玛丽的。海明威是她最喜欢的作家。

Whose book is this? It must be Mary' s.Hemingway is her favorite author.

3、这是你的书,莎莉。

This is your book, Sari.

4、如果你有一个在宝石的历史和传说的利益,这是你的书。

If you have an interest in the history and lore of gems, this is your book.

5、这是你的书吗?是的,它是。

Is this your book? Yes, it is.