帮忙翻译一段英语

Hegoesonandcomestoariver.Theriverhasbecomeverybigbecauseoftheraininthepastfewdays.Hec... He goes on and comes to a river.The river has become very big because of the rain in the past few days.He cannot cross the river.He hopes rhere is a boat to take him over.So he wait sand waits .He waits for a long time.Then the sun beings to set.The man says to himself."Icannot go to my friend's house today.I must go home. 展开
查红玉
知道合伙人教育行家
7年550万字翻译经验,为华为、中铁、中科大等提供过翻译服务

He goes on and comes to a river.
他继续往前赶路,来到一条河边。

The river has become very big because of the rain in the past few days.
河水很大,因为前几天老在下雨。

He cannot cross the river.
他没法过河。

He hopes rhere is a boat to take him over.
他希望有船能渡他过去。

So he wait sand waits .
于是,就在那苦等。

He waits for a long time.
等了很久很久。

Then the sun beings to set.
太阳开始滑到落后头了。

The man says to himself.
那男的对自己说:

"I cannot go to my friend's house today.
今天我是去不了朋友家了。

I must go home.
只能回家去了,哎!
匿名用户
他接着得出一个河流域已成为非常大的,因为下雨,在过去数天里.他不能越过大河.他希望大河是船在等待,他在等待在相当长的时间.我必须回家。
百度网友4bc2a79c5
他来到一条河前.这条河在最近几天下雨有些涨水.他不能跨越这条河.他希望有条船来这将他渡过去.所以他站在那等待,他等了很长时间,太阳开始下山,他自言自语"我今天不能去我朋友那了,我就不得不回家了"
有请大侠帮忙
他继续前进,来到了河边.河道因为前几天下雨变宽了.他无法渡河.他希望有条船载他过河.所以他等啊等,等了很久.太阳下山了.男人自语道:今天我没法到朋友家里了.我得回家了.
藤彦
他继续行走并且到达一条河流边.因为过去几天的雨,这条河的河水变得很湍急.他根本没有办法渡河.他希望在这个时候能够有一艘船能够载他过去.所以他在沙滩边等候.他等了好长的一段时间,太阳都开始落山了,这个男的对他自己说:"我今天是去不了我朋友的家里了,我得回家了."