帮忙翻译一下~谢啦~!

Yearsago,inasmallfishingvillageinHolland,ayoungboytaughttheworldabouttherewardsofunse... Years ago, in a small fishing village in Holland,a young boy taught the world about the rewards of unselfish service.Because the entire village revolved around the fishing industry,a volunteer rescue team was needed in cases of emergency. One night the winds raged, the clouds burst and a gale(大风) force storm capsized a fishing boat at sea.In trouble, the crew sent out the S.O.S. The captain of the rescue rowboat team sounded the alarm and the villagers assembled in the town square overlooking the bay. While the team launched their rowboat and fought their way through the wild waves, the villagers waited restlessly on the beach, holding lanterns to light the way back.   An hour later, the rescue boat reappeared through the fog and the cheering villagers ran to greet them. Falling exhausted on the sand, the volunteers reported that the rescue boat could not hold any more passengers and they had to leave one man behind.Even one more passenger would have surely capsized the rescue boat and all would have been lost.  Frantically, the captain called for another volunteer team to go after the lone survivor. Sixteen-year-old Hans stepped forward.His mother grabbed his arm, pleading, “Please don’t go. Your father died in a shipwreck 10 years ago and your older brother, Paul,has been lost at sea for three weeks. Hans, you are all I have left.”  Hans replied, “Mother, this time I have to do my duty. When the call for service comes, we all need to take our turn and do our part.” Hans kissed his mother, joined the team and disappeared into the night.   Another hour passed.The rescue boat moved through the fog with Hans standing up in the bow. Barely able to contain himself, Hans excitedly shouted at the captain, “We found him. Tell my mother it's my older brother, Paul!” 展开
残照千朵
很久很久以前,在荷兰的一个小渔村里,一个年轻的小伙子教给了我们这个对社会无偿奉献的奖赏。因为整个村庄都以捕鱼为生,万一在资源匮乏的情况下志愿救援队就会派上用场。在一个狂风肆虐的夜晚,几欲撕裂的乌云与大风掀翻了一艘在海上捕鱼的船只。在危急情况下,全体船员发送了SOS求救信号。救生队的船长发出警报,与此同时,村民们聚集在镇上的广场盯着海港远眺。当渔船接近救生艇时,他们奋力克服海浪,村民们焦急的守候在海滩,打亮灯笼为归来的船员们照明。
一个小时以后,救生艇从浓雾中穿行过来,兴奋的村民们跑过去迎接他们。志愿救援队员在筋疲力尽地倒在沙滩时,告诉村民们救生艇的承载能力有限,所以他们被迫留了一个人在海上。如果再有一个人搭乘小船,小船可能会倾翻以至于会无一生还。
船长发狂似的催促另一只救生队去营救那位被留在海上的乘客。16岁的汉斯正准备挺身而出,他的妈妈抓住他的胳膊:“不要去!你的父亲在10年前的海难中丧生,还有你的哥哥保罗在三个星期前就在海上失踪了。汉斯,我只剩下你了。”
汉斯回答说:“妈妈,这次我必须尽我的责任。当为其他人服务的号召来临时,我们都必须准备好并且做好我们应该做的。”汉斯亲吻了他的妈妈,加入了救援队然后消失在茫茫黑夜之中。
又一个小时过去了,救生队穿过浓雾而归,汉斯站在船头上 ,尽力的压制住自己,汉斯兴奋的朝着船长喊道:“我们找到他了!告诉我的妈妈,那是我的哥哥,保罗!”
t匕七
年前,在荷兰的一个小渔村,一个年轻人教给世人无私的服务的回报。因为全村人大都以渔业,需要组织一个营救队在紧急情况下。有一天晚上风肆虐,云爆裂旋风迫使风暴倾覆一艘渔船在海上。在麻烦,船员发出sos划艇营救队队长敲响了警钟,村民们聚集在城镇广场俯瞰着海湾。同时,这个小组发布了他们的道路战斗划艇而且通过狂野的海浪,村民们焦急地等候在海滩上,手持灯笼照着他们的归途。一个小时后,营救队的小船从迷雾中出现,村民们欢呼着跑去迎接他们。疲惫不堪地倒在沙滩上,报告说救援船装不下更多的乘客
天空一角fool
年前,在荷兰的一个小渔村里,一个年轻的男孩教世界无私奉献的报偿。因为整个村子都围绕着捕鱼业,志愿救援队是需要在紧急情况下。一天晚上,狂风肆虐,云爆和大风(大风)力量风暴沉没的渔船在海上。麻烦了,船员发出求救信号划艇营救小队的队长敲响了警钟,村民们聚集在广场俯瞰海湾。而团队开始了他们的划艇和战斗的狂浪穿过,村民们焦急地等候在海滩上,拿着灯笼照亮回家的路。一个小时后,救援船从迷雾和村民们欢呼着跑去迎接他们。筋疲力尽地倒在沙滩上,志愿者报告,救援船不能持有任何更多的乘客,他们不得不留下一个人。即使一个乘客肯定会倾覆援救船而失踪。疯狂,船长叫另一个志愿者团队去后,唯一的幸存者。十六岁的汉斯挺身而出。他的母亲抓住他的手臂,恳求,“请不要走。你的父亲死于10年前的一场海难和你的哥哥,保罗,已经在海上失踪三个星期了。汉斯,你是所有我离开。”汉斯说,“妈妈,这一次我必须履行我的职责。当电话服务,我们都需要转而且做我们的部份。”汉斯吻了他的母亲,加入了队伍,消失在夜晚。又过了一个小时。营救船穿过迷雾,汉斯站在船头上。几乎能够控制自己,汉斯兴奋地大叫,船长,”我们发现他。告诉我的妈妈这是我的哥哥,保罗!“
miss苏雨妍
翻译结果 :年前,在荷兰的一个小渔村里,一个年轻的男孩教世界无私奉献的报偿。因为整个村子都围绕着捕鱼业,志愿救援队是需要在紧急情况下。一天晚上,狂风肆虐,云爆和大风(大风)力量风暴沉没的渔船在海上。麻烦了,船员发出求救信号划艇营救小队的队长敲响了警钟,村民们聚集在广场俯瞰海湾。而团队开始了他们的划艇和战斗的狂浪穿过,村民们焦急地等候在海滩上,拿着灯笼照亮回家的路。一个小时后,救援船从迷雾和村民们欢呼着跑去迎接他们。筋疲力尽地倒在沙滩上,志愿者报告,救援船不能持有任何更多的乘客,他们不得不留下一个人。即使一个乘客肯定会倾覆援救船而失踪。疯狂,船长叫另一个志愿者团队去后,唯一的幸存者。十六岁的汉斯挺身而出。他的母亲抓住他的手臂,恳求,“请不要走。你的父亲死于10年前的一场海难和你的哥哥,保罗,已经在海上失踪三个星期了。汉斯,你是所有我离开。”汉斯说,“妈妈,这一次我必须履行我的职责。当电话服务,我们都需要转而且做我们的部份。”汉斯吻了他的母亲,加入了队伍,消失在夜晚。又过了一个小时。营救船穿过迷雾,汉斯站在船头上。几乎能够控制自己,汉斯兴奋地大叫,船长,”我们发现他。告诉我的妈妈这是我的哥哥,”好了,就是这个了