求空乘招生面试的一篇英文自我介绍,一定要有中文翻译哦!大家帮帮忙啦

本人女生,十六周岁,自我介绍一定不能出现语法上的错误哦!... 本人女生,十六周岁,自我介绍一定不能出现语法上的错误哦! 展开
大家谋幸福
Hello,everyone, my name is..... ,I am 16 years old, I am an outgoing and nice girl, I like making friends with others, and I can communicate with others very well.My English is not very bad, I can chat with foreigners and I can master some basic communicative sentences and daily words. I am very patient, I can focus on something for a long time until I finish it, I am very easygoing, so usually I won't lose my temper randomly. In a brief, I believe I can be equal to do the job well.大家好,我叫。。。我十六岁,我是一个外向,善良的女孩,我喜欢交朋友,而且我可以和他人很好的交流。我的英语不是太坏,我可以和外国友人交流,并且我知道一些基本的日常交流用语。我非常的耐心,我可以很认真的专注于一些事情直到我完成为止。我很平易近人,因此我通常不会随意的发脾气。总之,我相信我可以胜任这份工作。
百度网友d2163cd01
百度文库。