翻译此文

Ihaveacomputer.IhateitasmuchasIloveit.Ihoveitverymuch.Firstly,itisthepresentfrommysis... I have a computer. I hate it as much as I love it.

I hove it very much. Firstly, it is the present from my sister who would like to give me some aid in my studying career. My sister is really kind to me. She has always been sacrificed herself to guarantee my better future. She dropped out of school when she was in senior middle school and left home for money to afford my tuition. It is she who protects me from these tribulations so that I can grow up a happy girl in a cozy world. I love my sister, including her computer.

What’s more, the computer is really a good helper both in my everyday study and living. I learn lots of practical knowledge and know of much information. It is more convenient especially with the help of intent. All the interest and pleasure from the computer should be valued, I admit.

However, the computer do harm to me as well. It disturbs my former simple and villatic life, and kills all my spare time. In the past, I would like reading and thinking quietly, or playing out with my friends. Since the computer’s coming, I can’t save time to read or play with others but start my computer to kill the time. Gradually, movie, electronic game, chatting in QQ, and surfing in internet, have made up of my life. Usually I would stay up late before the screen. Sometimes I feel that I have lost myself in the fictitious world. And as a result, my eyesight becomes worse an worse, so does my physical health.

Compared with this life style, I cherish the past—regular, and satisfying more.

Life is always marching forwards, after all. No matter it’s developing or lagging behind, it’s worth living. So to my computer, love or hate I won’t discard it but cherish it.
夜灵悠悠
我有一台电脑,我恨它像爱它一样多。
我非常喜欢它。首先它是希望在我学习方面给我帮助的姐姐送我的礼物。我的姐妹是确实对我很好。她总是牺牲自己来保证我的更好的未来.当她中学上学时她辍学了,她为了挣钱离开家来承担起我的学费。她保护我免受这些苦难的伤害,因此我能在一舒适的环境成长为一个愉快女孩。我爱我的姐姐,包括她送的电脑。
更多的是电脑在我每天的生活学习当中真的是一个好帮手,我了解许多实用的知识,听说了许多信息。特别是它借助于图来表达更方便.我向往所有的电脑里有价值的趣事和乐闻。
然而电脑对我也有害处。它扰乱我的以前更简单自然的生活并耗费了我所有的剩余时间.过去我愿意阅读和静静的思考,或者和我的朋友在外面玩.自从有了电脑,我不能节省时间来读书或者和其他人玩,我只是打开电脑消磨时间。逐步,电影,电子游戏,QQ中闲聊,和在因特网上冲浪.已经占据了我的生活。我经常很晚还在屏幕的前面熬夜.有时我感到我已经消失在虚构的世界中.因此,我的视力变得越来越糟,还有我的生理健康。
跟这种生活方式相比,我更喜欢并满足兼职常规生活。
毕竟生活常常和将来相比。不要在意他发展了还是落伍了,它值得存在。因此,对我的电脑,喜欢还是讨厌我将不会丢弃它只会珍惜它。

楼上机翻也应该修改一下再摆啊。。。
好多阿,加分吧。
云棱风角
我有一台计算机。 我恨它,和我爱一样多。
我非常拉了它。 首先,它是存在从在我学习的事业希望送给我某一资助的我的姐妹。 我的姐妹对我是真正地亲切的。 她总被牺牲了自己保证我的更好的未来的。 当她在资深中学和左家为了金钱能买得起我的学费,她下降了校外。 它是她保护我免受这些苦难,以便我在一个舒适世界可以长大一个愉快的女孩。 我爱我的姐妹,包括她的计算机。
什么是更多,计算机真正地是一个好帮手在我的每天研究和生活中。 我学会许多实用知识并且知道信息。 它特别是在意向帮助下是方便应该重视所有兴趣和乐趣从计算机,我承认。
然而,计算机危害对我。 它干扰我的前简单和villatic生活,并且杀害所有我的消遣时间。 从前,我希望安静地读和想法或者显示与我的朋友。 从计算机的来,我不可能节省时刻读或演奏与其他,但是发动我的计算机消磨时间。 逐渐,电影,电子游戏,聊天在QQ和冲浪在互联网,组成我的生活。 通常我会停留晚在屏幕之前。 有时我认为我失去了自己在虚拟世界。 结果并且,我的眼力变更坏更坏,如此做我的身体健康。
比较这种生活方式,我爱护通过规则和满足更多。
生活总前进批转,终究。没有问题它是开发或滞后后边,它值得居住。 如此到我的计算机、爱或者怨恨我不会放弃它,而是珍惜它。
不知道好不好