各位大侠帮忙翻译一下,内容我大概知道点,但不太清楚是什么意思?谢谢各位好心人

PlskindlyknowthatPUDONGisabank,notthesamecompanyofXIANRONG.Thisischinagovernmentforei... Pls kindly know that PUDONG is a bank, not the same company of XIANRONG. This is china government foreign exchange control policy, trading company can't directly receive the foreign money(USD)fm oversea account,they need to be under the bank. So there is no guarantee letter can be provide. 展开
xu66521
通知知道,浦东是银行,而不是同一家公司的易宪容。这是中国政府的外汇管制政策,贸易公司不能直接接收的外国货币(美元)FM海外帐户,他们需要根据银行。所以可以提供无担保函。
iloveumyboy
请知悉甫东PUDONG是一间银行, 不同于山龙XIANRONG公司. 这是中国政府对货币转换的一种方针, 贸易公司不能直接从海外账户接收外币(例如美金), 他们需要通过银行.因此如果没有保证书是不受理的.
人们欢聚一堂,我不仅自己很快乐,也想把快乐带给大家,祝大家在新的一年里Spring Festival is coming.People stay together.I am happy.I want to