求一首外国歌曲的名字。

那是女歌手唱的。和雷迪嘎嘎有点想,但是不知道是不是,有一部分是啊啊laki什么什么baby?挺好听的,而且就这一部分唱好几遍。求音乐高手帮忙!有高悬赏!!!你们说的都不是... 那是女歌手唱的。和雷迪嘎嘎有点想,但是不知道是不是,有一部分是 啊 啊 laki 什么什么baby?挺好听的,而且就这一部分唱好几遍。求音乐高手帮忙!有高悬赏!!!
你们说的都不是啊~现在似乎很常见。大奖帮忙想想!!!!!如果对了悬赏提高!
胧色夜幕
  小甜甜布兰妮的《Lucky》!
  歌词中文翻译版
  this is a story about a girl named Lucky
  这是一个名叫Lucky的女孩的故事
  Early morning
  太阳刚刚升起
  she wakes up,knock knock knock on the door
  门外就传来刺耳的敲门声 她只好带着困意起床
  It's time for make up
  该化妆了
  perfect smile
  准备好笑脸
  It's you they're all waiting for
  他们都在等着你
  They go
  他们蜂拥而至 注视着她 纷纷叹道:
  Isn't she lovely
  她不美丽吗
  this Hollywood girl
  这个好莱坞女孩
  And they say
  他们说
  She's so lucky
  她是那么的幸运
  she's a star
  她是个明星
  But she cry cry cry crise...
  但她哭啊,哭啊,哭.........
  in her lonely heart
  在她孤寂的心里
  thinking
  想一想
  If there's nothing missing in my life
  如果她的心灵上没有失去什么
  Then why do these tears come at night?
  那为什么夜里泪水滚滚袭来?
  Lost in an image in a dream
  她生活在虚幻的世界里 空虚 寂寞
  But there's no one there to wake her up
  没有谁来将她唤醒,给她真心的呵护
  And the world is spinning and she keeps on winning
  她总是生活在赢的世界里
  But tell me,what happens when it stops?
  但这一切过去后,会怎样呢?
  They go
  他们蜂拥而至 注视着她 纷纷叹道:
  Isn't she lovely
  她真美丽
  this Hollywood girl
  这个好莱坞女孩
  And they say
  他们说
  She's so lucky
  她是那么的幸运
  she's a star
  她是个明星
  But she cry cry cries
  但她哭啊,哭啊,哭.........
  in her lonely heart
  在她孤寂的心里
  thinking
  想一想
  If there's nothing missing in my life
  如果她的心灵上没有失去什么
  Then why do these tears come at night?
  那为什么夜里泪水滚滚袭来?
  Best actress and the winner is
  最佳女演员的获胜者是
  --Lucky!
  I'm Roger Johnson for Pop News
  我是流行新闻的主持人Roger Johnson
  standing outside the arena waiting for Lucky
  正在台下等待着Lucky
  Oh my god!here she comes !
  哦!我的上帝!她来了!
  Isn't she lucky
  她真幸运
  this hollywood girl
  这个好莱坞女孩
  She is so lucky
  她是那么的幸运
  but why does she cry?
  为什么她会哭?
  If there is nothing missing in my life
  如果她的心灵上没有失去什么
  Why do tears come at night?
  那为什么夜里泪水滚滚袭来?
  And they say
  他们说
  She's so lucky
  她是那么的幸运
  she's a star
  她是个明星
  But she cry cry cries
  但她哭啊,哭啊,哭.........
  in her lonely heart
  在她孤寂的心里
  thinking
  想一想
  If there's nothing missing in my life
  如果她的心灵上没有失去什么
  Then why do these tears come at night?
  那为什么夜里泪水滚滚袭来?
  She's so lucky
  她是那么的幸运
  But she cry cry cries
  但她哭啊,哭啊,哭.........
  in her lonely heart
  在她孤寂的心里
  thinking
  想一想
  If there's nothing missing in my life
  如果她的心灵上没有失去什么
  Then why do these tears come at night?
  那为什么夜里泪水滚滚袭来?
盛声国际
公子楚239
beauty survivor
洪YM
艾薇儿的complicated 是吗
匿名用户
这也太难点了
gchy20007
抱歉
8号女人
不知是不是can't take my eyes off you