请大家帮忙翻译一下,谢谢!

Thispagewillbecomeavailablewhentheaccessdateforthisprocess,asdeterminedbyResidenceLif... This page will become available when the access date for this process, as determined by Residence Life, has been reached

If there are already people in any of the rooms, they will appear in the "Roommates" column of the search results. To learn more about them, click on their name to view their profile.

Once rooms become available for selection, you can select a bed in any of these rooms by clicking the "choose this bed" link.

Please note that you will be able to withdraw from a bed after 24 hours from initial selection.

Please note that you will not be able to use Search for Beds if you are a member of a group, whether confirmed or unconfirmed and you must leave all groups in order to do so.
伏飞沉PE
1、This page will become available when the access date for this process, as determined by Residence Life, has been reached.
当定居生活被确定,这次的访问日期已经来临时,此事情将变得有希望。

2、If there are already people in any of the rooms, they will appear in the "Roommates" column of the search results. To learn more about them, click on their name to view their profile.如果有些人已经在任何房间中,它们将显示在搜索结果的"室友"列中。要了解有关它们的详细信息,请单击其名称以查看他们的个人资料。
3、Once rooms become available for selection, you can select a bed in any of these rooms by clicking the "choose this bed" link.
Please note that you will be able to withdraw from a bed after 24 hours from initial selection.
一旦房成为可供选择,您可以单击"选择这张床"的链接在任何这些房间中选择一张床。
请注意您将能够从初始选择 24 小时后撤出一张床。
4、Please note that you will not be able to use Search for Beds if you are a member of a group, whether confirmed or unconfirmed and you must leave all groups in order to do so.如果您是一个小组的成员,请注意您将不能使用病床的搜索,不管是否确诊或未经证实,为了确诊,你必须要听任于所有的小组。
莫建利
此页面将成为可用时,确定按居住地生活,为这一进程的访问日期已达到

如果已经有在房间的任何人,他们将出现在搜索结果中的列的“室友”。为了更多地了解他们,他们的名字上单击以查看他们的个人资料。
一旦客房可供选择,你可以选择点击“选择”这床“链接,在这些房间的床上。
请注意,你将能够从床上撤出后24小时,从最初的选择。
请注意,您将不能够使用“搜索为床,如果你是一个组的成员,无论是证实或未经证实的,为了做到这一点,你必须离开所有群体。
ztlthb
本页内容将从[居住生活]所确定的处理起始日开始生效;

如果任何房间里已有人,那么他们的名字将在搜索结果中的‘室友’栏中出现。若想进一步了解他们的信息,可直接点击他们的名字阅读其详细背景资料。

一旦房间可供选择,你可以在任何一个房间里通过点击‘选该床’选定你要的床;

请注意,在你最初选定一张床的24小时后,你可以将其退掉。

请注意,如果你属于任何一组的一名成员(无论被或未被确认),那么你将无法通过搜索的办法寻找你的床位。如果你打算坚持这么做,那么你必须离开所有组。
yayssg
当到达由“起居生活”网决定的程序使用日期开始,本页面变得可用。
不论任何一间房间有人居住,他们的名字都将显示在搜索结果中的‘室友’栏。若想进一步了解他们的信息,点击他们的名字可以阅读其资料介绍。
一旦有房间可供选择,你可以通过点击链接‘选定该床位’来选定你想要任意一间可供选择房间的床位;
请注意,从你最初选定床位的24小时之后,你才可以将其退掉。
请注意,如果你属于任何组群的组员时,无论是否被确认,你都无法通过搜索功能来寻找床位。只有离开所有群组才可以使用搜索功能。
本页将成为使用的时候,对于这一过程的访问日期,由居住生活,已经达到了

如果已经有人在任何房间,他们将会出现在“室友”栏的搜索结果。更多地了解他们,点击他们的名字来查看他们的档案。

一旦房间成为可供选择,您可以选择一个床在任何这些房间通过点击“选择这种床”链接。

请注意,您将能够退出了床,24小时后从最初的选择。

请注意,您将无法使用搜索床如果你是一个组的成员,不管是证实或未经证实的,你必须让所有团体为了能够这样做。
td2813
因此,我们必须高度重视解决这个问题。 因此 我们必须找出最高解决问题的方法