帮我写一篇英语作文。急要!!

假如你是王燕,你在某个英语论坛上看到大家正在讨论自己生活的城镇,你也想参与。请你根据一下提示描述一下你的小镇。提示:1.小镇上有哪些生活措施;2.你最喜欢那个地方;要求:... 假如你是王燕,你在某个英语论坛上看到大家正在讨论自己生活的城镇,你也想参与。请你根据一下提示描述一下你的小镇。
提示:1.小镇上有哪些生活措施;
2.你最喜欢那个地方;
要求:
1.语句通顺,逻辑连贯,可适当发挥,
2.65字左右。开头已给出,不计入总词数。
I live in a small town. There is a movie theater, four restaurants and a Park in town
(本人是初二的,不希望有超出我学过的知识,并且把翻译给我。本人现在就要。急用!!!)
skilldo
I live in a small town. There is a movie theater, four restaurants and a Park in town。There are two big shopping complexes. There are also two football fields, five basketball courts, ten tennis court, one in-door olympic-size swimming pool in the town. The town also has a big stadium with a four hundred metre tracks. I like the stadium best. I went there to train my running everyday.
匿名用户
什么时候要?