在读证明怎么翻译??官方版的~谢谢

XXX,女,汉族,X省X市人,身份证号码为:X。学号为:XXXXX。2006年9月至2010年3月在我院就读。该生将于2010年6月毕业。特此证明XXX学院办公室... XXX,女,汉族,X省X市人,身份证号码为:X。学号为:XXXXX。2006年9月至2010年3月在我院就读。该生将于2010年6月毕业。 特此证明 XXX学院办公室 展开
余音未散魏雨瞳

在读证明:Student certificate

XXX,女,汉族,X省X市人,身份证号码为:X。学号为:XXXXX。2006年9月至2010年3月在我院就读。该生将于2010年6月毕业。 特此证明 XXX学院办公室:

Certificate This is to certify that XXX, female, the Han nationality, XX city, XX province, ID No.: XXXXXX, Student N0.: XXXXXXXX, was studying at the institute from September 2006 to March 2010, and he/she will graduate in June 2010. XXX Institute Office

扩展资料

在读证明模版(中英文对照):

证明

兹证明张三(学号123456)与2002年被录取于XXXX大学XXX系XX专业学习,现是XXXX大学XXX系四年级本科生,拟毕业时间2006年7月,大学在读证明。特此证明。

XXX大学XXX系

XX年XX月XX日

(该处加盖公章)

翻译

Certificate

It is to certify that LI Si, student No.123456, has been studying in the Department of XXXX in XXXX University, China since 2002. His major is XXXX. Now he is a senior of the Department of XXXX, The time of graduating will be July, 2006. We hereby certify.

Dept. of XXXX

XXX University

(date)

(该处加盖公章)

乱乱唱飒

在读证明的翻译办理完全可以通过线上办理,在手机上就能操作,而且非常快。下面是我之前办理的方法分享给大家:
1、打开手机支付宝或者微信,搜索【跑政通】
2、进入小程序选择【翻译】
3、然后选择需要翻译的文件类型,如【在读证明】,点击进行下一步就可以等待翻译完成!
不管是什么语言,都能轻松翻译。快去试试吧!"

平常心新号

在读证明
Student certificate; Studying certificate; Student status Certificate
例如:
Original proof of inviter's registration at XXX University;
邀请人在校的注册信,类似于国内的在读证明
Original transcript and On-study Certificate -
现在在读学校成绩单原件以及在读证明;
匿名用户
Certificate This is to certify that XXX, female, the Han nationality, XX city, XX province, ID No.: XXXXXX, Student N0.: XXXXXXXX, was studying at the institute from September 2006 to March 2010, and he/she will graduate in June 2010. XXX Institute Office