帮忙翻译一下英语短文!

Myalarmclockwakesme,whichremindsmeofschool.Iusuallywouldsleeplikealog,buttodayisaholi... My alarm clock wakes me, which reminds me of school. I usually would sleep like a log, but today is a holiday and I have to be at the pool for swimming practice at a quarter to seven.

About 30 swimmers show up for practice. An hour later, I ride my bike home. The suburbs (郊区) are quiet in the morning, with few cars on the street.

I know I should be studying German but instead I wander to my room, lie down on the bed and sleep like a log. When I open my eyes again, the first thing I see is the alarm clock. It's 10:40 and I have a basketball class in less than 20 minutes. With the help of a shortcut (捷径) I arrive on time. About 15 kids and I spend the rest of the morning "shooting hoops (圈)".

A bus takes us home, and I see a neighbour walking her dogs. It's past noon. Lunch is "dousha baozi" (豆沙包子), which my younger brother Richard doesn't eat. He devours (吞食) part of a cake from the refrigerator (冰箱). I wonder if I should practise on the keyboard, study German, finish my homework, play chess, read, or sleep like a log. I decide to play computer games for an hour and promise myself that I'll work on German later.

As the computer games hit higher and higher levels, Richard and I become more and more bored. He has been aching for someone his own age to play with, and as I write he is dozing (打瞌睡). I think I'll turn off this computer and take him to the park. Then maybe I'll call on some of my old classmates.

Holidays can be a time to learn, a time to play, a time to grow, or a time to sleep like a log. Whatever you choose to do with your time, do something that you'll remember! 只要人工翻译!!!拜托了!!
衣兮倾君心
提醒我去上学的闹钟叫醒了我。我经常睡得很熟,但是今天是假期,我必须在起点差一刻的时候去游泳池练习游泳。
大概有三十位游泳者在练习。一个小时后,我骑自行车回家。郊区在早上都很安静,街上只有很少的车辆。
我知道我应该学习德语但是我在房间里徘徊,躺在床上,睡得很熟。当我再一次睁开眼睛,我看到的第一个就是闹钟。现在是十点四十,我在不到二十分钟之内有一堂篮球课。在捷径的帮助下我准时到了。我和大概十五个孩子在早上剩余的时间里投篮。
我坐公交回家,看到了一个邻居在遛狗。到中午了。午饭是我哥哥Richard不吃的豆沙包子。他吃了冰箱里一部分的蛋糕。我不知道我是否应该在键盘上练习,学习德语,完成家庭作业,下棋,看书,或者睡得很熟。我决定玩一个小时游戏并且向自己保证我会在随后学习德语。
当电脑游戏达到越来越高的级别的时候,我和Richard越来越疲倦。他渴望和他同龄的人玩,当我写作业的时候他睡着了。我觉得我应该关掉电脑让他去公园。然后也许我会打电话给我的老同班同学。
假期是学习的时候,玩耍的时候,成长的时候,或者睡得很沉的时候。无论你选择怎样处理你的时间,做一些你会记得的事吧!
清浅ZX7
我的闹钟把我叫醒,提醒我去上学。我通常睡得和死猪一样,但今天放期,我不得不在6:45时就在泳池练习游泳了。
大约有30人来练习游泳。一个小时后,我骑着我的自行车回家。郊区的早晨是安静的,街道上几乎没有小轿车。
我知道我应该学习德语,但我反而在房间徘徊,在床上躺下来又睡得和猪一样了。当我再次睁开眼睛的时候,我首先看到的是闹钟。10:40,不到20分钟后我有一堂篮球课,走了捷径,我准时到达了。我和大约15个孩子度过了早上“射击圈”的剩余时间。
我乘公交车回家,看到一个邻居在遛她的狗。已经是午后了。午餐是“豆沙包子”,是我最小的弟弟理查德没吃剩下的。他吞了一块从冰箱里拿的蛋糕的一部分。我想知道我是否应该做键盘练习,学习德语,做完家庭作业,下棋,阅读,还是睡得跟猪一样。我决定玩一个小时的电脑游戏,并对自己承诺之后会学习德语。
随着打游戏等级提升得越来越高,理查德和我越来越觉得无聊了。他渴望有一个同龄人和他一起玩,同样的,我写着他正打瞌睡(这里确定是write?)我想我会关掉电脑带他去公园。然后我也许还会去拜访我的一些老同学。
假期可以是学习的时间,玩耍的时间,成长的时间,或是睡得像猪一样的时间。无论你选择做什么,做一些你会铭记的事情吧!
姑苏曼彤sa
海龟能生活在海中,它们也能生活在陆上的淡水中。所有的海龟都有厚厚的龟壳。这个龟壳是海龟的家。
雄性海龟从来不离开海洋。雌性海龟爬上陆地,寻找一个可以让它们孵蛋的地方。有时候这个地方离海洋很远。雌性海龟在沙滩上用它们的后腿挖洞。她一次性大概孵出200个蛋。然后她用沙子盖满挖好的洞。这之后,雌性海龟爬回海洋再也不会来看小海龟。在小海龟孵出蛋壳之后,它们知道海洋在哪儿。因此它们很快的爬入海洋。海龟没有牙齿,但是它的鄂是很坚固而且锋利。所以如果你抓住一只海龟,不要把你的手指放入它的嘴巴里面。
追问
....