帮忙翻译英文,谢谢

Britainisfullofcultureandtraditionswhichhavebeenaroundforhundredsofyears.Britishcusto... Britain is full of culture and traditions which have been around for hundreds of years. British customs and traditions are famous all over the world. When people think of Britain they often think of people drinking tea, eating fish and chips and wearing bowler hats, but there is more to Britain than just those things. We have English and British traditions of sport, music, food and many royal occasions. There are also songs, sayings and superstitions. Who was Guy Fawkes? Why does the Queen have two birthdays? You can find the answers here in our pages on life in Britain.
We are the staff and pupils of a junior school in England, who have put together several pages to help you learn more about our culture.

The best page to check out first, is a page full of questions sent in by people from around the world. Enjoy!
大侠英文不错,中文嘛...
helloirene
英国是一个具有数百年文化传统的国家,它的风俗传统全世界闻名。当人们想起英国的时候,他们通常就会联想到人们喝茶,吃鱼和薯条,戴着圆顶礼帽,但是英国并不是只有这些。我们也有英语这种古老的语言,有运动、音乐、食物和许多皇室传统庆典。同时也有歌谣、谚语和很多古老行为。谁是Guy Fawkes?为什么女王有两个生日?你都可以在我们的“生活在英国”的网页上找到答案。
我们是在英国一个初中的教职工和学生,我们把若干网页的内容集合在一起,以帮助你们更多的了解我们的文化。
吸引人们首先浏览的最好的网页,应该是充满了由全世界各地的人提出的问题的网页。享受你的学习之旅吧!

随便翻了下,供楼主参考。
娇娇0810
英国充满着文化和传统,这已经引起了数百年。 British customs and traditions are famous all over the world.英国海关和传统,是世界闻名。 When people think of Britain they often think of people drinking tea, eating fish and chips and wearing bowler hats, but there is more to Britain than just those things.如果有些人认为英国的,他们往往想到的人,喝茶,吃炸鱼和薯条和保龄球戴着帽子,但有更多的英国,不仅仅是那些事情。 We have English and British traditions of sport, music, food and many royal occasions.我们有英语和英国传统的体育,音乐,食品和许多皇家场合。 There are also songs, sayings and superstitions.也有一些歌曲,熟语和迷信。 Who was Guy Fawkes?谁是Guy Fawkes ? Why does the Queen have two birthdays?为什么英国女王有两个生日吗? You can find the answers here in our pages on life in Britain.你可以在此找到答案,在我们的网页上生活在英国。
We are the staff and pupils of a junior school in England, who have put together several pages to help you learn more about our culture.我们的工作人员和学生的初中学校,在英格兰,他们把几页,帮助您更多地了解我们的文化。

The best page to check out first, is a page full of questions sent in by people from around the world.最佳页签出第一,是一个网页的全部问题,发送人来自世界各地。 Enjoy!享受!
tengyongchang
英国充满有数百年的文化和传统。 英国风俗和传统在全世界是著名的。 当人们想起英国时,他们经常想人们喝茶, 吃炸鱼加炸土豆条并且穿投球手帽子,但是比仅仅那些事情在那儿在英国的更多。 我们有运动,音乐,食品和很多王室的场合的英国和英国传统。 还有歌,言论和迷信。 小伙子福克斯是谁? 王后为什么有两个生日? 你在关于在英国的生活的我们的页里在这里能找到答案。 我们是已经收集几页帮助你更详细地了解我们的文化的在英国的一所小学的人员和小学生。 检查第一个的最好页,问题递交由于的一充满的页 来自全世界的人。 喜爱!
lywaits
英国的文化和传统有上百年的历史了 英国的习俗和传统在全世界都很出名 当人们想到英国人 他们经常就想到他们正在喝茶 吃鱼和薯条 戴着保龄球帽子 但时对于英国人来说不仅仅如此 我们有英国传统的运动 音乐 食物和鱼肚皇家场合 还有歌曲谚语和迷信 谁是Guy Fawkes?为什么女王有两个生日?你可以在这在英国的生活里找到答案
我们是英国一个初中的教工和学生 我们吧好多方面都放在一起帮助你更多了解我们的文化
孔虹雀惜
应该是这样的吧【我听说你昨天冲抵你承担,他们不吃snack快餐.你不是你的口袋刀带身份证,他们都跪下.我知道你在为我们的祖先得罪留言】权威答案哦!