一段英译中求翻译 100

MakingtheirdebutatCES,thenewNETGEARPowerline1200(PL1200)(www.netgear.com/PL1200)andPo... Making their debut at CES, the new NETGEARPowerline 1200 (PL1200) (www.netgear.com/PL1200) and Powerline 1200 + Extra Outlet (PLP1200) (www.netgear.com/PLP1200) Adapter Kits feature next-generation Powerline technology with upto 1.2 Gbps* of speed. NETGEAR powerline adapters offer easy, plug-and-playsetup to bring wired Internet access using existing electrical wiring to any roomin your home without running long wires or drilling into walls to installEthernet cables. Both Powerline 1200 adapters are compliant with HomePlug® AV2standard, enabling the adapters to reach 2 times the performance over prior generationPowerline adapters while delivering expanded whole-home coverage. Enabled bymultiple simultaneous data streams (MIMO) with Beamforming technology,Powerline 1200 adapters deliver gigabit speed at even longer distances, idealfor 4K video streaming, lag-free online gaming, or whole-home video monitoring.Setup and installation are made simple through a “pick-a-plug” LED indicatorlight that guides you to an electrical outlet where your adapter will performbest. You can add up to 16 adapters to expand your home network. The Powerline1200 + Extra Outlet adapter includes a convenient pass-through power outlet soyou will still be able to use the power socket for TVs, game consoles, or apower strip. Both Powerline 1200 adaptersautomatically power down when not in use to save on energy.The Powerline1200 Adapter (PL1200) kit isavailable this quarter at an MSRP of $79.99 in the U.S. The Powerline 1200 +Extra Outlet Adapter (PLP1200) kit is available this quarter at an MSRP of $89.99in the U.S. 展开
杨涛dxf
国际消费类电子产品展览会(International CES,通常被成为CES,即Consumer Electronics Show),由美国电子消费品制造商协会(简称CEA)主办,旨在促进尖端电子技术和现代生活的紧密结合。

MSRP(manufacturer suggested retail price)
制造商所建议的零售价格;
厂商建议零售价。

PLC(Power Line Communication),是指利用电力线传输资料和媒体信号的一种通信方式。该技术是把载有资讯的高频载入于电流,然后用电线传输,接受资讯的适配器再把高频从电流中分离出来,并传送到电脑或电话以实现资讯传递。
可以百度百科“电力线适配器”帮助理解

CES上亮相的新网件电力1200(PL1200)和电力1200 +附加(plp1200)(www.netgear。COM / plp1200)适配器套件应用了新一代电力线速度为1.2 Gbps的技术。网件电力线适配器即插即用,便于安装,可以利用现有的电线将有线网络送入家庭,无须在墙上打孔拉网线或者安装以太网插座。 两种1200型号的电力线适配器都符合HomePlug®AV2标准,都有2倍于比前一代电力线适配器的性能,同时能覆盖整个家庭区域。通过多个同步数据流使(MIMO)和波束形成技术,电力1200适配器能在更远的距离都已千兆的速度传送,可满足4K视频流,无延迟的在线游戏,以及整个家庭视频监控。安装也很简单,通过一个LED指示灯“pick-a-plug”连接到到电源插座,适配器就可以开始完美运行。最多可以用16适配器扩展家庭网络。powerline1200 +额外的电源插座版适配器还提供了一个便于使用的直通式电源插座, 所以电源插座仍可用于电视,游戏机和插线板。两种电力1200适配器不使用时会自动电源关闭,这样可以节省能源。该powerline1200适配器(PL1200)组合装可在本季度美国市场上购买到,厂商建议零售价为79.99美元。而电力1200 +额外插座适配器(plp1200)组合装也可在本季度美国市场上买到,零售价MSRP 89.99美元。
百度网友fe35ced4bec
在CES上亮相,新1200(netgearpowerline PL1200)(www.netgear。COM / PL1200)和电力1200 +额外出口(plp1200)(www.netgear。COM / plp1200)适配器套件的特征的下一代电力线技术与高达1.2 Gbps的速度。网件电力线适配器提供方便,即插即用playsetup带有线上网使用现有的电线任何房间你家没有长的电线或钻进墙壁installethernet电缆。两电力1200适配器符合HomePlug®av2standard,使适配器达到2倍的性能比现有generationpowerline适配器同时提供扩展覆盖整个家。启用多个同步数据流(MIMO)波束形成技术,电力1200适配器提供千兆速度甚至更长的距离,理想的4K视频流,无延迟的在线游戏,或整个家庭视频监控。安装是简单的通过一个“pick-a-plug”LED indicatorlight指引你到电源插座,适配器将performbest。你可以总计达16适配器扩展你的家庭网络。powerline1200 +额外的电源插座,插座适配器包括通过你方便的通过将仍然能够为电视机,游戏机使用的电源插座,或一条。两adaptersautomatically电力1200电源关闭不使用时,为了节省能源。该powerline1200适配器(PL1200)试剂盒可以在这个季度在美国电力1200 +额外插座适配器厂商建议零售价为79.99美元(plp1200)试剂盒可在本季度美元美国MSRP 89.99in