“在吗”英文翻译 30

karyspmh
hello?地道的翻译
比较直白的翻译是 a fashionable girl。fashionable的意思是"流行的, 符合时尚的, 时髦的"
当然也有一些地道的俚语翻译,比如:clotheshorse (原意是"晒衣架",也可以指爱打扮的人,讲究穿衣的人,当然这个词男女通用,帅哥型男也可以用哦)
比较直白的翻译是 a fashionable girl。fashionable的意思是"流行的, 符合时尚的, 时髦的"
当然也有一些地道的俚语翻译,比如:clotheshorse (原意是"晒衣架",也可以指爱打扮的人,讲究穿衣的人,当然这个词男女通用,帅哥型男也可以用哦)
lccxyy
Thank you for applying for the position of JIG3373-Waiter.

We regret to inform you that you have not been successful on this occasion and we will not be taking your application for the above position to the next stage.

We thank you for your interest in Jumeirah and encourage you to apply for future employment opportunities with us. Your details are now registered to our talent bank.

Should you wish to apply for a vacancy in the future, you are welcome to do so. Please ensure you login as an "Existing user" and re-confirm your contact details are still correct and current.

Thank you once again for your interest in Jumeirah and we wish you every success in your future endeavours.

感谢您的JIG3373地位服务员申请你。

我们很遗憾地通知你,你没有被成功的这个机会,我们不会采取上述立场,下一阶段的申请。

我们感谢您对朱美拉的兴趣,并鼓励你申请与我们今后的就业机会。您的详细资料现在注册我们的人才库。

如果您希望申请在未来空缺,欢迎您这样做。请确保您为“现有用户登录”,并重新确认您的联系方式仍然是正确的和电流。

再次感谢你为您的朱美拉的利益,我们祝愿你在未来的努力取得成功。
百度网友19aa92c068
Rage Your Dream
让你的梦狂乱

I got no impression
我没有印象

This town made by the imitation
这个城市充斥着仿冒品

Wanting your sensation
等待着你的感情

In this silly simulation
在这个愚蠢的模拟里(虚拟世界?)

I wanna rage my dream
我要让你的梦变的狂乱