英语作文假如你是李华是某中学学生会主席,给外教daniel发邮件邀请他参加校运会6月26日八

 英语作文假如你是李华是某中学学生会主席,给外教daniel发邮件邀请他参加校运会6月26日八点到两点有运动会,邀请他参加。项目有田赛和竞赛。以及四×100接力...

英语作文假如你是李华是某中学学生会主席,给外教daniel发邮件邀请他参加校运会6月26日八点到
两点有运动会,邀请他参加。项目有田赛和竞赛。以及四×100接力和运球跑等。 英语作文。谢谢
k4u2nv

Dear Daniel,
Our school sports day will take place from 8am to 2pm on 26th of June.
I'd like to invite you to join us to cheer up the students for
their competition in the race and field, including 4x100M relay and running with ball.
I'm looking forward to seeing you then.
Best regards,
Li Hua
Chairwoman of Student Union.