帮我翻译英语 在线等 人工翻译

“Whenacustomerentersmystore,forgetme.HeisKing.”saidJohnWanamaker,whoin1876turnedanaba... “When a customer enters my store, forget me . He is King. ” said John Wanamaker, who in 1876 turned an abandoned railway station in Philadelphia into one of me world’s first department stores This revolutionary concept 55 the face of retailing(零售业)and led to the development of advertising and marketing as we know it today.
But convincing as that slogan was, 56 the shopper was cheated out of the crown 57 manufacturing efficiency increased the variety of goods and lowered prices, people still relied on advertisements to get most information about products. Through much of the past century, ads spoke to an audience restricted to just a few radio or television channels or a 58 number of publications. Now media choice, has 59 too, and consumers select what they want from a far greater variety of sources—especially with a few clicks of a computer mouse 60 the internet, the consumer is finally seizing power.
As our survey shows, 61 has great implications for companies, because it is changing
the way the world shops. Many firms already claim to be “customer-driven”
or “consumer- centred ”. Now their 62 will be tested as never before. Taking advantage of shoppers’ 63 will no longer be possible: people will know—and soon tell others ,even those without the internet—that prices in the next town are cheaper or that certain goods are inferior.
The internet is working wonders in 64 standards. Good and Good and honest firms should benefit most.
55.A.changed B.maintained C.restored D.rescued
56.A.in time B.in truth C.in case D.in theory
57.A.Just as B.The moment C.If D.Although
58.A.limited B.minimum C.sufficient D.great
59.A.disappeared B.existed C.exploded D.survived
60.A.According to B.Thanks to C.But for D.Apart from
61.A.consumer power B.product quality
C.purchasing habit D.manufacturing efficiency
62.A.information B.investment C.claims D.shops
63.A.generosity B.knowledge C.curiosity D.ignorance
64.A.raising B.lowering C.abandoning D.carrying问题补充: 答案是
1、A 2、B
3、D 4、A
5、C 6、B
7、A 8、D
9、D 10、A
zhnTiffany
“当一个顾客走进我的小店的时候,我发现他居然是国王,简直不敢相信。”约翰.沃纳梅克说道。约翰他在1876年将费城的一个废弃的火车站整改发展成了当今世界最有名的百货商店之一。这一革命性的一刻,恢复了零售业的地位,也引领和发展了现在众所周知广告业和市场营销。但是就像约翰那句广告词中的呐喊为大家所信服一样,事实是顾客被一个带着皇冠的假装国王做广告的人所蒙骗了。尽管制造商提高了各种商品的制作效率也随之降低了商品价格,但是人们任然依靠广告去获得一些产品的信息。在上个世纪,尽管很多时候大众所接收到的广告还是很受为数不多的广播,电视频道和出版物的限制,但是现在,媒体的选择已经非常多样化了,同时顾客只要通过在因特网上点点鼠标就可以从更大的信息资源中找到自己想要的商品。顾客才是最后的决定者。等等再打剩下的哦、、、
根据我们的调查显示,消费者的权利对各种公司有着巨大的影响,因为他们改变了全球商店的模式。很多公司都宣称自己为”顾客引导型“和“顾客中心型”的公司,但是目前各个公司都遭受着前所未有的挑战。再也不可能像以前演那样利用顾客的无知了。就算没有网络,他们对商品他们比以前懂得多。比如他们会告知购物伙伴下一个镇上的东西更便宜或是哪些商品比较低劣。同时网络对于商品信息的传播一直在一个持续增长的水平。所以只有那些非常优秀和讲信用的公司才能从这个信息传播迅速的商业场上获益。
不好意思,昨天有事耽搁了。
百度网友38f3831
当顾客进入我的商店,我忘了。他是国王。“约翰·沃纳梅克说,他在1876年变成了一个废弃的火车站到一个我在费城世界第一百货商店这种革命性的概念 (转变)面对零售业(零售业),导致广告的发展和市场营销,我们今天所知道的。
但有说服力,口号是,(事实上)购物者被骗走的皇冠(尽管)制造效率提高了各种各样的货物和降低价格,人们仍然依靠广告来获得大多数产品的信息。
通过大量的过去的一个世纪中,广告发表演说,听众仅仅限于少数电台或电视频道或(有限)出版物数量。现在媒体的选择,也有(扩展的),消费者可以选择他们想要的东西从大量的各种sources-especially与点击几下电脑鼠标(由于)互联网,消费者最终夺取政权。
作为我们的调查显示,(顾客的权利)对公司来说具有重大影响,因为它正在改变
  世界的商店。许多企业已经宣称自己是“顾客至上”
  或者“消费——集中”。现在,他们将会在(商店)拥有前所未有的考验。利用(无知)的消费者将不再是可能的:人们会知道很快告诉别人,即使是那些没有internet-that价格更便宜的下一个镇,或者某些货物不如。
  互联网是在(增长)标准。诚实越来越好的公司应该最为受益。

有的翻译的不是那么准 见谅啊
百度网友a4f428b
当顾客进入我的商店,我忘了。他是国王。“约翰·沃纳梅克说,他在1876年变成了一个废弃的火车站到一个我在费城世界第一百货商店这种革命性的概念 (转变)面对零售业(零售业),导致广告的发展和市场营销,我们今天所知道的。
但有说服力,口号是,(事实上)购物者被骗走的皇冠(尽管)制造效率提高了各种各样的货物和降低价格,人们仍然依靠广告来获得大多数产品的信息。
通过大量的过去的一个世纪中,广告发表演说,听众仅仅限于少数电台或电视频道或(有限)出版物数量。现在媒体的选择,也有(扩展的),消费者可以选择他们想要的东西从大量的各种sources-especially与点击几下电脑鼠标(由于)互联网,消费者最终夺取政权。
作为我们的调查显示,(顾客的权利)对公司来说具有重大影响,因为它正在改变
世界的商店。许多企业已经宣称自己是“顾客至上”
或者“消费——集中”。现在,他们将会在(商店)拥有前所未有的考验。利用(无知)的消费者将不再是可能的:人们会知道很快告诉别人,即使是那些没有internet-that价格更便宜的下一个镇,或者某些货物不如。
诚实越来越好的公司应该最为受益。