on time delivery是什么意思

新东方在线网络课堂
新东方在线是新东方集团旗下唯一专业在线教育网站,提供出国留学、考研培训、英语培训和职业教育培训的综合网络教育培训机构。致力于为广大用户提供个性化、互动化、智能化的在线学习体验。
  on time delivery 准时交货;
  例句:
  According to the contract required delivery time requirements on time delivery of plants.
  按合同要求的发货时间要求工厂按时交货。
小月Tq3
知道合伙人互联网行家
程序员出生,在互联网行业有多年经验,擅长技术谈判,现任公司经理,但一直热爱并关注互联网,希望共同探讨

  on time delivery的中文翻译

  on time delivery

  准时交货

  双语例句

  Monthly, quarterly and annually statement of sales orders and on time
delivery performance.

  每月,每季度及每年报告订单即交货及时率状况。

  According to the contract required delivery time requirements on time
delivery of plants.

  按合同要求的发货时间要求工厂按时交货。

  Make sure Inventory the same with System and no material shortage impact on
time delivery.

  保证原材料账料相符无短缺并按时出货;
你是月0u
on time delivery
按时交货
Ensure all necessary QC requirements are defined and fulfilled to support existing and new operations and to allow on time delivery.
确保所有必要的质量控制要求的定义和实现,以支持现有的和新的业务和按时交货。
百度网友0556e8e
按时投递,按时支付。
百度网友3da9567
如期交付,或者正常投递