这一段英语怎么翻译?

“Gardner(1983)pointedoutinhis‘theoryofMultipleIntelligences’that‘Humanhassevenbasicin... “Gardner (1983) pointed out in his ‘theory of Multiple Intelligences’ that ‘Human has seven basic intelligences, one of which is music intelligence.’ He believes that music intelligence is a kind of ability to feel the rhythm, melody of music. It refers to sensitivity to beat, pitch, strength, etc., and response to emotional meanings contained in music. Those who have better music intelligence usually have an intuitive and complete understanding of language. Researchers have found that development of music intelligence seems to have some kind of connection with the development of language skills. Whatever age and whichever kind of drawback in language, those whose music intelligence develops better show greater ability in distinguishing word sounds and master pronouncing skills better.”[6]A study made by Pei Zhengwei(2003) shows that “there is a positive relation between music intelligence and students’ English listening ability and speaking ability.”[7]The result of her study tells that English learners should develop their music intelligence through various activities related to music in order to heighten their sense of rhythm and in turn to improve their spoken English.Duan Ruiling (1997) ever mentioned that “students’ big attainment in music, or high music intelligence, has a positive influence on their pronunciation.”[8] Take famous singers for example, although they haven’t specially studied English, they are able to learn English songs quite well in a short time just by listening to and imitating the songs for several times. They can do so well because training in music that they have received helps them improve their listening ability and increase their sense of rhythm, which plays quite an important role in spoken English. Music has a great positive effect on the development of English skills. “The higher one’s music intelligence is, the more sense of rhythm of spoken English he has. According to Fonseca Mora(2000) , music nature of language influences an English learner’s pronunciation and even the whole process of his English study . He suggests that a special way of learning English be adopted called ‘Melody Method’.” 展开
幸福帷幕
“加德纳(1983)在他的“多元智能理论中指出”:人类有七种基本智能,其中之一是音乐情报。“他认为,音乐智能,是一种能够感受到音乐的节奏,旋律的能力。它是指指灵敏度,音高,强度等,并理解在音乐中的情感意义。那些有更好的音乐智能的人通常有一个直观的语言和完整的理解。研究人员发现,音乐智能的发展,似乎有一种与语言技能的发展。无论年龄和缺点,以实物为准语言,音乐情报开发更好的区分词的声音和掌握发音技巧,更好地显示出更大的能力。“[6]裴林正伟(2003)所作的一项研究表明,”有一个正相关关系音乐情报和学生的英语听力能力和口语能力。“[7]她的研究结果告诉英语学习者应通过与音乐有关的各种活动,以提高他们的节奏感,从而改善他们的音乐智能发展其的口语English.Duan瑞灵(1997)曾提到,“音乐大程度学生,或高音乐智能,具有积极的影响对他们的发音。”[8]例如著名的歌手,虽然还没有专门研究英语,他们能够在很短的时间学习英文歌曲相当不错,只是听和模仿的歌曲多次。他们可以这样做,因为在音乐的训练,他们已经收到,帮助他们提高他们的听力能力,并提高他们的节奏,发挥相当的英语口语中的重要作用的意识。音乐英语技能的发展上有很大的积极作用。 “较高的音乐智能,英语口语的节奏,他更有意义。据到丰塞卡莫拉(2000),音乐语言的本质影响英语学习者的发音,甚至他的英语学习的全过程。他建议,通过特殊的方式学习英语称为“旋律方法”。“
希望对你有帮助
加德纳(1983)指出他“多元智能理论,人类有七个基本智能,其中之一是音乐智能。”他认为音乐智能是一种感觉能力的节奏,旋律的音乐。它指的是敏感的节奏,音高,强度,等等,和响应情感意义包含在音乐。那些有更好的音乐智能通常有一个直观的和完整的理解的语言。研究人员发现,音乐智能的发展似乎有一种与语言技能的培养。无论年龄,哪种缺陷的语言,这些情报开发出更多更好的音乐表现出更大的能力区别单词的发音,掌握发音技巧更好。”[ 6 ]研究了裴正威(2003)表明,“有一个积极的关系,音乐智能与学生英语听力和口语能力。”[ 7 ]的结果,她的研究告诉我们,英语学习者应该发展自己的音乐智能通过各种活动有关的音乐以提高他们的节奏感,从而提高他们的英语口语。段瑞凌(1997)曾提到,“学生在音乐,或高音乐智能,具有积极的影响他们的发音。”[ 8 ]以著名歌手为例,虽然他们没有专门学过英语,他们能够学习英语歌曲很好,在很短的时间就听和模仿歌曲多次。他们可以这样做是因为音乐训练,他们已经收到帮助他们提高听的能力和增加他们的节奏感,它起着非常重要的作用,英语口语。音乐有很大的积极影响发展的英语技能。“高一的音乐是智力,更有节奏感英语口语的他。根据丰塞卡(2000),音乐语言的性质影响英语学习者的发音,甚至整个过程中自己的英语学习。他认为,一个特殊的方式学习英语采用“旋律方法。”
找秦暮楚
在他的 '理论的多元' '人类有七个基本智力,'。 其中之一是音乐智力中指出的加德纳 (1983 年)他认为音乐智力是一种能够感受到了的节奏的音乐旋律。它指的是对巡逻、 沥青、 强度等敏感性和感情含义响应所载音乐。那些通常有更好的音乐智能有语言的直观和完整的认识。研究者们发现音乐智力发展似乎有某种语言技能的发展与连接。无论年龄和哪一种缺点在语言中,那些其音乐智力开发更好地显示更大的能力识别单词的声音和师父发音技巧更好。"[] 6裴 Zhengwei(2003) 所作的一项研究表明"有音乐智力和学生英语听力和口语能力的积极关系"。[] 7她研究的结果告诉英语学习者应制定其通过各种活动,提高他们的责任感节奏音乐相关的音乐智能,反过来,不断改善其口语的 English.Duan 瑞翎 (1997 年) 提到"学生大实现中的音乐或高音乐情报,已对他们的发音产生积极影响"。[8] 以著名歌手为例,虽然他们没有专门学过英语,他们都能学习英文歌曲很好在短时间内只是听听和模仿几次的歌曲。好,因为他们收到的音乐训练可以帮助他们提高听力能力和提高他们的英语口语相当具有重要作用的节奏意识,他们可以这样做。音乐有很大的积极影响,英语技能的发展。"较高的音乐智力是,他的英语口语的节奏更感。据丰塞卡 Mora(2000) 音乐自然语言的影响英语学习者的发音和甚至整个过程中他学习英语。他建议采取特殊的方式学习英语的称为 '旋律方法'。"
HiroxChina
坑爹啊~太长了吧~