我要英雄联盟的全英文的翻译 第一滴血 双杀 三杀 四杀 五杀 团灭 胜利

单木寻庬
First Blood
3 杀 (X is on a killing spree! / Y has iced X's killing spree!)
  4 杀 (X is on a rampage! / Y shut down X's killing spree!)
  5 杀 (X is unstoppable! / Y annihilated X's killing spree!)
  6 杀(X is dominating! / Y has finally killed X!)
  7 杀 (X is g-g-g-godlike! / Y has ended X's killing spree!)
  8 杀 (X is legendary! / Y has brought down the godlike X!)
连续杀人时:Double Kill 双杀
Trible Kill 三杀
Ultra Kill 四杀
Panta Kill 五杀
追问
还差个胜利啊
追答
= =。  大哥我不是玩LOL的 那个我不知道
学习就要学到老
第一滴血 first blood 佛死的波了

双杀 double kill 大波Q

三杀 triple kill 垂波Q

四杀 quatary kill 娃戳Q

五杀 penta kill 篇特Q

团灭 ace 诶死
百度网友70dbb5147
First Blood
Double kill
Triple kill
Ultra Kill
Panta kill
Ace 团灭
victory 胜利
夜兔咖01
胜利victory(为可特瑞) 失败defeat(低飞特)