英语课堂学生用语

比如点人数时班长说的全齐读课文不会读时应该说什么·有急事想离开等等这些用英语怎么说谢谢... 比如点人数时班长说的全齐 读课文不会读时应该说什么· 有急事想离开 等等
这些用英语怎么说 谢谢
蜜紫繁凝
对不起,我迟到了,请问我可以进来吗? :
Im sorry that Im late, may I come in?
人数全齐 (每个人都到了):
All attended. (Everyone is here)
全班除了李明,都到齐了:
Everybody is here but Liming
Liming is absent.
有急事要离开 (一会):
sorry I‘ve got something urgent, I have to leave (for a while)
读课文时不会:
sorry, I dont really know how to pronounce/read this word/sentence.
等等 : ............ and so on.
如果上课打了个有声音的喷嚏
要说 Excuse me
如果别的同学打喷嚏然后说了 Excuse me
你要回答他/她 Bless you
-----------------------------------------------------------------------------------
希望能帮到你,不懂的再来问我! ^ _ ^
llmdu0123
Everyone is here. Read follow me . Excuse me ! I have to leave for a few minutes........and so on
百度网友b4e29cf
ok,