谁来帮我写一点新闻评论 5

FastingMayBeGoodfortheHeartAnewstudyhasfoundthatnoteatingmealsonedayamonthmaybegoodfo... Fasting May Be Good for the Heart

A new study has found that not eating meals one day a month may be good for a person's heart.
Researchers at the University of Utah discovered that people who fast may be less likely to have heart problems.
According to the researchers, more tests need to be done to find out how healthy fasting is for a person's heart.
我没说翻译啊,是写一点评论,感想~~
哦,还要是英文的~
大家帮帮忙啊~
我在线等~~~~~
heracer
禁食可能对心脏有利

一项最新研究发现,每月一天不吃饭可能对人的心脏有好处.
尤它大学的研究人员发现,禁食的人发生心脏问题的几率小一些.
根据研究人员的说法,要确定禁食对人的心脏到底有多健康需要做更多的测试.
朝闻通