英语达人快来,求翻译和解释!!!

求人英语达人翻译这段文字,听听力的时候这段话看不懂。。。W:Youdon'tunderstand---whenyouwatchadrama,yougetattachedt... 求人英语达人翻译这段文字,听听力的时候这段话看不懂。。。
W: You don't understand --- when you watch a drama, you get attached to the characters and you want to see what happens to them every week. It's really fun! Anyway, I don't have to worry about the commercials anymore.
M: Too bad---there have been some good ones lately. Like the one for toothpaste where blue water explodes out of that guy's mouth --- ha, that was great!
W: I really hope you're not being serious.
Q:How does the woman react to the new policy?
A. She doesn't care. B. She hates it. C. She welcomes it.
天下会1
 W:你不懂——当你看一出戏,你得到附加的字符和你想看看会发生什么,他们每星期。真有意思!不管怎样,我不必担心广告了。
  M:太糟糕了————有一些好的最近。就像一个用于牙膏,蓝色的水爆炸的那个家伙的嘴——哈,真是棒极了!
  W:我真的希望你不是认真的吧。
  问:女人如何反应的新政策?
  她不在乎。她讨厌它。
Zihuatanejooo
选B吧。个人理解是这个女人喜欢戏剧,而且戏剧没有广告。这个男人说最近有不错的广告比如牙膏广告,然后女人就抓狂了。。。
zhenghuixin6
金山词霸gogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogogoggoggogogogo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!