as soon as是什么意思

成败的龙923

一、“as soon as”意思是:一旦;立刻;一…就…

二、简明释义

  • 重点词组:as soon as

  • 音标:英 [æz suːn æz]   美 [æz suːn æz]

  • 释义:一旦;立刻;一…就…

三、双语例句

  1. As soon as I get my money I'm out of here!

    我一旦拿到钱就走!

  2. As soon as the opportunity presented itself, she would get another job.

    一旦有机会,她就会另谋新职。

拓展:as soon as一般放在句首使用,也可以放在句中使用,但是不会放在句尾。

  1. I recognized him as soon as he came in the room.

    进屋我认出了他。

  2. I will come as soon as I possibly can.

    我会尽快赶来的。

柚鸥ASO