请帮忙翻译一下

FrequentlyAskedQuestions(FAQ)Aswithanychange,weunderstandthattherewillbequestionsandc... Frequently Asked Questions(FAQ)As with any change,we understand that there will be questions and concerns.To help guide you through the process, we have compiled an FAQ to address those questions. If you have further questions or concerns beyond what is included in this FAQ,please contact your broker.Thank you for your patience during this transition,and welcome to Penson. Will my statements change?Yes.Penson'sname will replace Ridge on your monthly statement. Will my tax reporting be consolidated?Tax reporting will be consolidated for non-retirement accounts,meaning one set of tax documents will be produced at year end,representing both Penson and Ridge transactions on your tax forms.  For retirement accounts,Ridge will report transactions up to the conversion date, and Penson will report transactions after the conversion date. What will happen to my open orders?All open orders will be cancelled and replaced to reflect Penson as the clearing firm,resulting in a trade confirmation.The trade however,will still be executed as originally replaced and when done so will also generate a confirmation. The confirmations will be sent to the address on record for your account. Will I need a new checkbook or debit card?You can continue to use your existing checks and debit cards as the account numbers will not change.When checks are reissued, references to Ridge will be replaced by Penson. Will the Check/Wire/ACH instructions change?All ACH and wire instructions will remain the same with one exception.For Fed Funds Wires,you must change the account name from Ridge to Penson Financial Services, Inc.when requesting your transaction. The wire instructions to be used are as follows:           The Bank of New York           One Wall St., NY,NY 10286           ABA#021000018(for domestic wires)          SWIFT Code IRVTUS3N(for foreign wires)          For the Account of :Penson Financial Services,Inc.         Acct#:8661169975         For Further Credit to (Name):Customer's Account Name         For Further Credit to (Account):Customer's Account Number How do I deposit additional funds into my account?There are no changes to this process. You will continue to send checks to your broker or Fed wired to the wiring instructions listed above.Please make checks payable to Penson Financial Services,Inc. Where do I mail my physical stock certificates?There are no changes to this process.You will continue to send physical certificates to your broker. Who do I contact if I have additional questions?You should continue to contact your broker with any questions you may have. 展开
soft_5
FAQ与任何改变,我们知道会有问题和关注。来指导您完成该过程,我们汇编了一个常见的问题来解决这些问题。如果您有任何问题或疑虑之外什么都包含在这个FAQ,请联络您的经纪行。谢谢您的耐心在过渡时期,欢迎来到随缘吧。将我的语句改变吗?是的。随缘吧'sname将取代岭月度声明。将我的税务申报合并?税务申报将合并为非退休金账户,即一组税收文件将在年底生产,同时代表的人,在你的纳税申报表脊事务。对于退休账户,脊将报告交易到转换日期,和人将报告交易日期转换完成后。会发生什么我开放的订单?所有打开的订单将被取消和更换,以反映的人作为结算公司,导致贸易确认。贸易不过,仍将执行最初替换和这样做时也会生成一个确认。函询证将发送到地址记录你的帐户。我需要一个新的支票簿或借记卡吗?您可以继续使用现有的检查和借记卡的帐号不会改变。当检查印发,引用脊将被替换为随缘吧。将支票/线/ ACH指令改变?所有乙酰胆碱和线指示将仍然保持相同但有一个例外。对于联邦基金电线,你必须改变的帐户名称从岭人金融服务公司当请求你的事务。要使用的线说明如下:美国纽约银行一个华尔街,纽约,NY 10286 ABA # 1 - 021000018(国内电线)银行代码IRVTUS3N(外国电线)帐户:人的金融服务公司。Acct #:8661169975进行进一步的信贷(名称):客户的帐户名称进行进一步的信贷(帐户):客户的帐户号码我如何存放额外的资金存入我的帐户吗?没有改变到这个过程。你将继续把支票寄到你的经纪人或美联储的连线在上面列出的布线指令。请将支票抬头人金融服务公司。我在哪里邮件我的物理股票凭证吗?没有改变到这个过程。你将继续发送给您的经纪人实物凭证。我该联系如果我有额外的问题吗?你应该继续接触你的经纪人与你可以有的任何问题。
zhuhuaikunn
请参考:
FAQ与任何改变,我们知道会有问题和关注。来指导您完成该过程,我们汇编了一个常见的问题来解决这些问题。如果您有任何问题或疑虑之外什么都包含在这个FAQ,请联络您的经纪行。谢谢您的耐心在过渡时期,欢迎来到随缘吧。将我的语句改变吗?是的。随缘吧'sname将取代岭月度声明。将我的税务申报合并?税务申报将合并为非退休金账户,即一组税收文件将在年底生产,同时代表的人,在你的纳税申报表脊事务。对于退休账户,脊将报告交易到转换日期,和人将报告交易日期转换完成后。会发生什么我开放的订单?所有打开的订单将被取消和更换,以反映的人作为结算公司,导致贸易确认。贸易不过,仍将执行最初替换和这样做时也会生成一个确认。函询证将发送到地址记录你的帐户。我需要一个新的支票簿或借记卡吗?您可以继续使用现有的检查和借记卡的帐号不会改变。当检查印发,引用脊将被替换为随缘吧。将支票/线/ ACH指令改变?所有乙酰胆碱和线指示将仍然保持相同但有一个例外。对于联邦基金电线,你必须改变的帐户名称从岭人金融服务公司当请求你的事务。要使用的线说明如下:美国纽约银行一个华尔街,纽约,NY 10286 ABA # 1 - 021000018(国内电线)银行代码IRVTUS3N(外国电线)帐户:人的金融服务公司。Acct #:8661169975进行进一步的信贷(名称):客户的帐户南
潜行的人生
你也可以用谷歌在线翻译的