请您帮我翻译并解答,谢了

Theman___(with,on,in)blackisSuHai'sfather.Hedoesn'tdowell____(at,on,in)PE.Welive___(a... The man___(with,on,in)black is Su Hai's father.
He doesn't do well____(at,on,in)PE.
We live ___(at,on,in)new house now.
We are going to meet___at the bus stop___(at,on,in)half past ten.
what is this____(at,on,in)English?
林_1
1.The man in black is Su Hai's father. 那个穿黑色衣服的男人是苏海的父亲.
2.He doesn't do well in PE. 他体育不好.
3.We live in new house now. 我们现在住在新房子里.
4.we are going to meet at the bus stop at half past ten.我们将于十点半在公交车站见面.
5.What is this in English? 这用英语怎么说?
语言桥
热带雨林之樱
1. in 这个穿黑色衣服的男人是苏海的爸爸
2. at 他在体育上做的不好
3. in 我们现在住在新房子里
4. at 我们准备10点半在车站见面
5. in 这个用英语怎么说
帐号已注销
1.in sb. in+颜色 表穿什么颜色的人
2.do well in 词组 在什么方面擅长
3.in 词组 live in 住在什么里面
4at 具体时间用at
5,in in+语言 表用什么语言讲 “这个用英语怎么讲?”