请把以下英文翻译成中文 我给高分 谢谢

MydearestMother,ThemotherdaysicomingandIwouldliketosay“Happymothersday”inthisletter.I... My dearest Mother, The mother day si coming and I would like to say “Happy mother s day ”in this letter. I love you and thany you so much for everything you did for me。 This day,I will stay away and cant give you my appreciation at home。 I know I will watch myself,so dont worry about me。 I am doing very well on my study。 My schoolmates and teachers are all very nice 。Though I cant be at home, I hope you have a wonderful mothers day Love, your son 展开
每天都有鸭梨
我最亲爱的母亲
母亲节即将来临,我想在这封信中说:“母亲节快乐”。我爱你,感谢你,您为我所做的一切。这一天,我虽然在远方不能回到你身边,也不能给在家里亲自表达我的感谢。我会好好照顾自己,所以不要担心我,我会好好学习。我的同学和老师都对我非常好。虽然我不能在家里,我希望你有一个美好的母亲节,爱你的儿子
alan_900
我最亲爱的母亲,母亲节快到了,我想在这封信中说:“母亲节快乐”。我爱你,感谢你,您为我所做的一切。这一天,我虽然在远方不能回到你身边,也不能给在家里亲自表达我的感谢。我会好好照顾自己,所以不要担心我,我会好好学习。我的同学和老师都对我非常好。虽然我不能在家里,我希望你有一个美好的母亲节,你的儿子
百度网友4c075fe
亲爱的妈妈
母亲节就要来了,我想在信中向您说声母亲节快乐。我很爱你,谢谢你为我付出了那么多。今天我远在他乡不能在家里向您表达我的感激之情。我会照顾好自己,您不要担心。学习上我也没有什么问题,同学和老师人都很好。尽管我不能回家,但还是在此祝您母亲节快乐。
你的儿子
Doris水色
我最亲爱的妈妈,母亲节来临时,我想要说“母亲节快乐”这封信。我爱你,感谢你为我做的一切。这一天,我会离开,不能给你在家。我知道我要看自己,所以不要担心我。我做的很好,我的学习。我的同学和老师都很好。虽然我不可能在家,我希望你有一个美好的母亲节爱的,你的儿子
离别ing
Hello , my name is Dave . I am a teacher at Huizhou Technician Institute . I eatlunch here . They have a cafeteria . I teach all day so I can eat here for all threemeals . For breakfast before class , I eat eggs , cereal , and toast . For lunch after myfirst class , I eat a hamburger and French fries . Sometimes , I eat a sandwich forlunch instead of a hamburger For dinnerI either have spaghetti , roast beef . orfried chicken . Spaghetti is my favorite