求翻译!!!!!!急急急急急急!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我非常遗憾我的雅思成绩没有达到UCAS要求,我的雅思成绩是5.5分,中国的雅思在8月31日之前也来不及报名了,并且由于某些原因错过了语言课,但是我非常想进XXX学校,请问... 我非常遗憾我的雅思成绩没有达到UCAS要求,我的雅思成绩是5.5分,中国的雅思在8月31日之前也来不及报名了,并且由于某些原因错过了语言课,但是我非常想进XXX学校,请问我有别的机会可以入学吗?还有机会可以参加语言课程吗?我会在不耽误学业的情况下达到语言的要求,无论如何我都想争取入学的机会

不要机器翻译!!!!!!!!!!谢谢!!!!!!!
低调的圆圈圈
I'm very soory to fail to reach the UCAS request in my IELTS scores,my IELTS scores is 5.5 point,It's too late to apply for IELTS in China even before August thirty one,and for some reasons i missed my language class,but i really would love to study in XXX school,Would you please tell me that do i have other chance to enrol?and the chance to attend language course ?I'll do my best to reach the language request without delay my studies,I want to fight for the opportunity to enroll in any case.
认真翻译的,相信可以帮到你、
满意的话及时采纳吧、