I put it down on my life```有句歌词什么意思..?

IputitdownonmylifeThatIloveyoufromthebottomofmyheartCauseyouthesweetestthingeverinmyl... I put it down on my life
That I love you from the bottom of my heart
Cause you the sweetest thing ever in my life
I cry So many times (Ever since the night you were gone)
So many true lies
But I'm the one that will never ever make you cry and cry
这段歌词什么意思啊··
·········
百度网友013eb8b
I put it down on my life
我把它放进了我的生命中
That I love you from the bottom of my heart
我从心底里爱你
Cause you the sweetest thing ever in my life
因为你曾经是我生命中最甜蜜的一件事
I cry So many times (Ever since the night you were gone)
我哭了很多次(自从你离开的那晚)
So many true lies
那么多真实的谎言
But I'm the one that will never ever make you cry and cry
但是我是那个永远不会让你哭泣的人
麦田的格子
我是学英语专业的,翻译如下,不妥请指出~
我是发自内心地爱你,这爱已经融入我的生命
你是我生命中最甜美的
自从你离开的那晚,我哭了很多次
因为那么多真实的谎言
但我是那个将会永远不会让你哭泣的人
百度网友238d8e6
我将它投入到我的生命当中
我是发自内心地爱你
让您最甜美的事情留在我的生命中
我哭了很多次
因为那么多真实的谎言
但我是那个将会永远不让你不停地哭的人