假期心得体会,10字 30

呃。。是100字。。。能不能给我十篇,谢谢了... 呃。。是100字。。。能不能给我十篇 ,谢谢了 展开
码农阿学H
又是一个温暖又美丽的假期,我帮妈妈干家务活,我会陪伴妈妈身边一起买过年的衣服,这就是我的体会。
留下一片林322
又一个暑假,又一个炎热的夏天,但是,这个暑假于往常的并不一样。在这个漫长的暑假里,让我懂得了友谊的可贵。记得巴金说过这样一句话:友谊在我过去的生活里就像一盏明灯,照彻了我的灵魂,使我的生存有了一点点光彩。是的,我应该以此为鉴,但愿我在初中能结识更多的朋友。
Another summer, another hot summer, however, the summer holiday than usual is not the same. In this long summer vacation, let me know the value of friendship. Remember Ba Jin has said a such words: friendships in my past life is just like a lamp, illuminating my soul, make my life a little bit. Yes, I should learn a lesson from this, I hope I can make more friends in junior middle school.