翻译下面文章

BritishStudyToursUsingthewonderfulrailwaysystem,weofferanunusualholiday,sportsandstud... British Study Tours
Using the wonderful railway system, we offer an unusual holiday, sports and study program. Your hotel is a train: eat and sleep on the train and spend each day in a different part of Britain.
Summer School in France
We offer summer school for students between the age of 12 and 16. Live with a French family and choose from different activities including horse-riding, football and swimming.

Summer in Australia
We will arrange a program for students. All our courses take place at the college in Sydney. Morning classes are held in Chinese, evening classes on Australian history are in English. We offer an exciting program of evening activities including music, dance and theatre.

Holiday Program in Germany
We offer morning classes in German at all levels. In the afternoon, you are free to join in our mountain walks or go shopping in the nearby town. In the evening, we organize a full program for fun. All ages are welcome.
阿米英语
英国游学团
利用美妙的铁路系统,我们提供了一个不寻常的假日·运动计划和学习计划。您的旅社是一辆火车:吃和睡都在火车上,在英国的不同地方度过每一天。
法国的夏季学校
我们为年龄在12和16岁的学生提供暑期学校。生活在一个法国家庭,选择不同的活动,包括赛马,足球和游泳。
澳大利亚的夏天
我们将为学生们安排一个计划。我们所有的课程都发生在悉尼的一所大学。早上的课用中文举行,晚上的课在澳大利亚历史上都用英语。我们提供一个令人兴奋的晚上活动计划,包括音乐,舞蹈和戏剧。
假期计划在德国
我们为各级学生提供早班在德国。在下午,你可以自由的加入我们的山间散步或在附近的城镇购物。在晚上,我们组织一个完整的项目用于娱乐。欢迎任何年龄的人。
NIYABIER
英国游学团

完美的的铁路系统,为我们提供了一个不寻常的假日,包括体育和学习计划。您的酒店由一辆火车来代替:每日于英国不同的地方在火车上休息和用餐。

法国的夏季学校

我们为年龄在12和16岁的学生提供暑期学校。借住在一个法国家庭,选择不同的活动,包括赛马,足球和游泳。

澳大利亚的夏天

我们将为学生安排一个计划。我们所有的课程都在悉尼的一所大学里完成。早上的课用中文开始,夜晚用英文上澳大利亚史。我们提供一个令人兴奋晚间活动计划,包括音乐,舞蹈和戏剧。

假期计划在德国

我们在德国提供各个级别的晨课。在下午,你可以自由的加入我们的山林漫步或疯狂购物在附近的城镇。在晚上,我们举办一个充实的快乐课程。欢迎任何年龄人士的参与。
我很好你勿念
英国学习旅行团
我们使用的奇妙的铁路系统,提供一个非同寻常的度假、 体育和研究程序。你住的饭店是一列火车: 吃和睡在火车上和在英国的不同部分中度过每一天。
在法国的暑期学校
我们为 12 岁至 16 岁的学生提供暑期学校。一个法国家庭同住,然后选择从不同的活动,包括骑马、 足球和游泳。
在澳大利亚的夏天
我们会安排一个程序的学生。我们所有的课程在悉尼大学举行。上午的课是在中国举行夜校在澳大利亚历史上的都是英文的。我们提供晚间活动包括音乐、 舞蹈及戏剧等令人兴奋的节目。
在德国的假日计划
我们提供德国各级上午班。下午,您可以自由地加入我们山上散步或购物在附近的小镇。在晚上,我们组织了有趣的一个完整程序。任何的年龄都欢迎。