寻找英语翻译

我需要一些文章翻译,要专业点的,要用来做手抄报的。那些普通网页的就不用了,1,兔斯基创作者叫王卯卯,是一个正在北京念大学动画系的小姑娘,平时沉默寡言,在生活当中情绪激动的... 我需要一些文章翻译,要专业点的,要用来做手抄报的。那些普通网页的就不用了,1,兔斯基创作者叫王卯卯,是一个正在北京念大学动画系的小姑娘,平时沉默寡言,在生活当中情绪激动的时候总想用夸张的动作表示自己的想法,可是又不好意思这么做,于是就把这些动作画成这只兔子。后来这只兔子在网上传来传去,人人都用兔子表达自己的夸张动作,这是王卯卯所始料未及的。 一个不善言辞的小姑娘画出了自己,我们也就能用这些画表达自己,每个人都是一个兔斯基,想着扭动两根面条般的手臂,做各种可爱的动作每天与我们相伴的QQ、MSN上面,我们隔着网络想相互做动作,比如擦汗、厥倒、泪奔……来表达各种情绪。但是光靠打字远不足以传达这些动作,这时候一个表情能愉快地传达我们的意思,动画的肢体语言在这个时候起着意想不到的效果。我们需要像它那样,每天都让自己的生活丰富多才。2。征求一些英语笑话,名言,等等,或有趣,有意义的小故事3.征求一篇写交朋友好处的文章,两百词左右 展开
敛雨筠00n
兔斯基创作者叫王卯卯,是一个正在北京念大学动画系的小姑娘,平时沉默寡言,在生活当中情绪激动的时候总想用夸张的动作表示自己的想法,可是又不好意思这么做,于是就把这些动作画成这只兔子。
rabbit, base the creator that WangMao bases, is a Beijing college animation system girl, usually the silent, in the life emotional time always want to use exaggerated movements express his ideas, but sorry to do so, then put these actions as the rabbit.
后来这只兔子在网上传来传去,人人都用兔子表达自己的夸张动作,这是王卯卯所始料未及的。
Then the rabbit in the online pass from hand to hand, everyone with the rabbit express their exaggerated movements, this is not foreseen by WangMao sockets.
一个不善言辞的小姑娘画出了自己,我们也就能用这些画表达自己,每个人都是一个兔斯基,想着扭动两根面条般的手臂,做各种可爱的动作每天与我们相伴的QQ、MSN上面,我们隔着网络想相互做动作,比如擦汗、厥倒、泪奔……
A ineloquent little girl draw yourself, we also can use these paintings express themselves, everyone is a rabbit, base, thinking of twist two root noodles of arm, do all kinds of lovely action every day and we accompanied the QQ, MSN above, we each other across the network to do actions, such as wipe sweat, jue down, tears run...
来表达各种情绪。
To express every emotion.
但是光靠打字远不足以传达这些动作,这时候一个表情能愉快地传达我们的意思,动画的肢体语言在这个时候起着意想不到的效果。
But light by typing far enough to convey these actions, at that time a expression can happily communicate what we mean, animation body language in this moment takes pains to unexpected effect.
我们需要像它那样,每天都让自己的生活丰富多才。
We need to like it every day, and let your life more rich only.

征求一些英语笑话,名言,等等,或有趣,有意义的小故事3.征求一篇写交朋友好处的文章,两百词左右
Ask for some English joke, saying, etc., or interesting and meaningful story 3. Ask for a written friends good articles, two hundred words or so
jiandandehen
如果是文章翻译的话应该要有报酬吧