请翻译英语到中文!谢谢!!

OnatriptoDalianlastmonth,IluckilycameacrossmyfriendAnJing.ItwasonabeachwhenImether.An... On a trip to Dalian last month, I luckily came across my friend An Jing. It was on a beach when I met her.
An Jing was walking along the shore in her swimming suit, collecting the stones on it. Now and then she picked up a beautiful stone from the beach and put the stone into her new sports shoes she was taking in her hand.
When I greeted An Jing, I discovered that there had been a lot of stones in her shoes. She got the stones into a pocket from her shoes, put on her shoes.and then changed her clothes immediately. Oh, her new shoes were pretty, and her stones too!
百度网友e4ca0d7
上周我到大连旅游,碰巧在海滩遇到好友安静。

安静穿着她的泳装在海滩散步,捡石子。她不时把捡到的精致的石子,放入拿在手中新买的运动鞋里。

当我和安静打招呼时,发现她鞋子里的石子已经很多了。她把石子从鞋子里拿出放到衣兜里,穿上鞋,迅速换好衣服。她的鞋子多漂亮,她的石子多精致啊!

欢迎加QQ 1037713151 讨论翻译问题,还有免费实用英语资料。。。注明“学英语”。。。

加油!
Cecilia君
在上个月去大连的旅途中,我很幸运地偶遇了我的朋友安静。那正是在沙滩我遇见了她。

安静穿着泳衣漫步在海滨,收集着石头。偶尔她从海滩捡起漂亮的石头并把石头放进自己手中领着的新运动鞋中。

当我向她打招呼时,我发现有许多石头在他的鞋子里。她把石头从鞋子里拿出放到袋子中,穿上自己的鞋子并且迅速的换好衣服。哇,她的鞋子很棒,她的石头也很漂亮。
夏蝉燕
在上个月去大连的旅途中 我很幸运的碰见了我的朋友 An Jing 在沙滩上我遇见了他 安静正穿着泳装在岸边一边散步 一边收集石头 他不时地从沙滩上剑气漂亮的石头并把石头放到他正挎在手上的新运动鞋里 当我向他打招呼时 我发现他鞋里已经有好多石头了 他把石头放进一个袋子里 穿上鞋子 然后快速的换好衣服 他的新鞋和石头都很漂亮