写一段早上你和你的朋友见面打招呼相互问候的对话 英语 快快 明天要交 好的加分 15

如题... 如题 展开
123苹果树123
我来编写一个。
假如你是Mike,你朋友是Jim
M:Goodmorning,Jim
J:Goodmorning,Mike.How are you doing today?
M:Pretty good.And you?
J:Great.
M:Ummm...Have you finished your homework yesterday?
J:Oh,not yet.It's too much,I am going to finish the rest of it this morning.
M:Well,maybe we should step up our pace or you may not be able to finish it this morning.
J:Don't worry,I am sure that I can finish it in ten minutes.
M:That would be fine.

早上打招呼后,Mike 问Jim昨天作业写完没,Jim说还没写完,然后到学校里去接着写。
————————————————END——————————————————————

你还可以自己改写一点儿。
官曌涵
  • GOODMORING   JACK

  • GOODMORNING JIM

粉色毛绒小熊
A哈罗
B好啊
A你去哪啊
B我去上学,你呢
A我也是,要不我们一起走吧
B嗯,好,走吧
(完)
B
A
B