24 hours 的歌词以及大意 20

就是那个CorrinneMay唱的,我搜遍了百度都没有耶。。。跪求跪求答案。。周三就要用啊。。。。。。。... 就是那个 Corrinne May唱的,我搜遍了百度都没有耶。。。跪求跪求答案。。周三就要用啊。。。。。。。 展开
浅欢似爱
如果我的生命只剩下24小时
我会做什么
如果我只有24个小时的呼吸
我能说什么
忘记是很容易的
回头看看它的诱人
我心中的遗憾
我们都做不到
我们都应该做的
但不花时间
这是不是太晚了
我们还有今天
如果我的生命只剩下24小时
我会做什么
如果我只有24个小时的呼吸
我能说什么
我想给我的爱没有退缩,退缩
我把我的心没有跟踪谁会偿还
这宝贵的时间,熔化,哦,融化。
我讨厌我所有的骄傲
我不想隐藏
否认我所知道的是真的
这些联合国打开礼物
将不复存在
如果我归还所有联合国用
这是不是太晚了
我还有今天
如果我的生命只剩下24小时
我会做什么
如果我只有24个小时的呼吸
我能说什么
我将收回我说的每一个刻薄的话
我会花我的时间来听你的甜,甜,笑了
我永远不会离开你身边的24小时生活
哦,哦…
我抱紧你,不停地亲吻着你的脸
我会写情书,和帧他们所以时间不能抹去
我希望我的爱情会看到你走过的每一步
哦,哦…
每一步的方式
哦,哦…
每一步的方式。
偏轨m
If I had only 24 hours to live
What would I do
If I had only 24 hours to breathe
What would I say

It's easy to lose track
It's tempting to look back
Fill our hearts with regret
For all we couldn't do
For all we should have done
But didn't take the time to
Well it's not too late
We've still got today

If I had only 24 hours to live
What would I do
If I had only 24 hours to breathe
What would I say

I'd give my love without holding back, holding back
I'd give my heart without keeping track of who would repay
This precious time, melting, oh, melting away.

I'm sick of all my pride
I'm sick of trying to hide
Denying what i know is true
These un-opened gifts
Will cease to exist
If I return them all un-used
Well it's not too late
I've still got today

If I had only 24 hours to live
What would I do
If I had only 24 hours to breathe
What would I say
I would take back every single harsh word that I said
I'd spend my time to hear your sweet, sweet, laughter again
I'd never leave your side with 24 hours to live

Oh, oh....

I'd hold you tight, and never stop kissing your face
I'd write love letters, and frame them up so time couldn't erase
I'd hope my love would see you through every step of the way

Oh, oh....
Every step of the way
Oh, oh....
Every step of the way.望采纳··~~
追问
Baby。。。
其实重点是 翻译。好吧。。。
北楼菊依冷
24 hours这首歌,有关人员暂时没有上传歌词,所以找不到。你要歌词有什么用呢?我看能不能帮你。
追问
那个 周三有个英语课 课上要用这个 讲解。。。
我实在不懂为什么没有
。。。求救。。
追答
你们老师要给你们讲这首歌的歌词???太夸张了吧?还是说,老师让你们随便讲一首英文歌的歌词。如果是随便的话,我可以为你找一个。