怎样用英语自我介绍

良德堂红红火火7517
helly,every one.My name is---.I am a student. I study at xxx school. I like basketball a lot...
性别。爱好。来自哪里。职业。年龄。介绍家庭。喜欢的天气。喜欢的书籍。喜欢哪位名人。喜欢的食物,水果。喜欢哪门课程。你有多高,体重是多少。喜欢哪位老师。介绍你的家乡。喜欢的歌,舞蹈。喜欢的季节。喜欢的活动。--------------------------------------------------------------------------------------
果实课堂

如何用英语写自我介绍

百度网友7f99bee
参考一下我们参加口语考试的范本:
Nice meeting you.My name is XX,a sophomore majoring in Art Design.I come from the province of XX.Reading book especially books about history and geography is my favorite.

其实各种场合有不同的自我介绍规则。这是一般学生考试时的自我介绍,如果有时间规定还可以多介绍一些。例如年龄、家庭、其它爱好、学习情况,等等等等
巍然还鲜丽丶白桦1005
Good morning,everyone!It's my honor to introduce myself for you.My name is XXX. I'm a student and study in NO.2 Middle School.I'm 15 years old now.I come from Haining, a beautiful city, which is famous for its leather and tide.I like English very much.In my spare time, I prefer reading than anything else. I hope we can be best friends in the near future.
Thank you for your attention!
嘉芮飒908
HELLO EVERYBODY MY NAME SI ^^^I'M A ^^^MY HOBBY IS ^^ I'M GOOD AT ^^^ I OFTEN GO(SWIMMING )WITH MY FRIEND AND I LIKE PLAYING TABLE TENNIES ,DO YOU LIKE IT? i HOPE TO BE A GOOD FRIEND OF YOU.就这样啊,套进去就ok喇``像中文介绍一样``介绍自己的爱好啊``这些