假定你是高一学生李华,今天是上高中的第一天。请根据所给要点提示用英语给你的美国笔友Jim写封电子邮... 40

假定你是高一学生李华,今天是上高中的第一天。请根据所给要点提示用英语给你的美国笔友Jim写封电子邮件描述你在学校的见闻和感受。要点如下:1、学校环境:教学楼崭新,校园绿树... 假定你是高一学生李华,今天是上高中的第一天。请根据所给要点提示用英语给你的美国笔友Jim写封电子邮件描述你在学校的见闻和感受。要点如下:1、学校环境:教学楼崭新,校园绿树成荫;2、英语老师:和蔼可亲的中年男老师;3、同学们:可爱、好奇、喧闹;4、感受:兴奋、期待。 展开
fal1985
Dear Jim,
finally I got to the brand new high school,it's awesome!Today is the first day I went to this new school and it's much more better than I ever thought.
Let me tell you some.First the environment is great,the brand new teach buildings,the teaching equipments also maintenanced very well.Trees and flowers are everywhere.When wind blows,you can smell the fragrance of the flower and all the plants.
Then I went to the class,met my classmates and our teacher.How to say...hmm...my classmate are very cute,they are friendly,when we met each others,we have millions of questions and they are full of curiosity.By the way,our new english teacher is a very kind Mr.,we like him.Hope we'll be nice in the nearly future.
Above all,today is great.I fells good and I think today is a very exciting day.Hope I can find more interesting things there tommorrow.
Hope to hear you soon.

Yours truthfully,
Li Hua

亲爱的吉姆,
今天我终于去了我这个对我来说全新的高中学校,它太棒了!今天是我第一天到这个新学校,它比我想象中还要好很多。
让我告诉你一些我的感受。首先学校的环境非常好,全新的教学楼,教学设备啥的也保养的很好,学校里到处都有绿树和花草,当风吹过时,你能闻到阵阵花香和清新的树的气息。
我们班里的情况也不错,见了我的新同学和老师.我的这些新同学,怎么说呢...嗯...他们很可爱,也很友好,我们彼此认识的时候,他们总是有问不完的问题,对彼此充满了好奇。对了,我们的新的英语老师是个男老师,非常和蔼,我们都很喜欢他。希望我和他们能在以后友好相处。
总的来说呢,今天过得非常棒。我的感觉很好,也觉得明天一定是个令人兴奋的一天。希望明天我能在学校里发现更多有趣的地方。
希望能早些收到你的来信。

你诚挚的,
李华

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

我觉得我的回答应该可以满足你的要求,英文加中文翻译,请采纳,如果满意,请给我鼓励,谢谢!
韦浩亮xyz
简单,