请英语大侠给我翻译一下这个歌词!

歌名:weareelectric词曲:FlyingSteps歌词:ElectricWeAreElectric[x3]OneTwoThreeLet'sgo.Weareatb... 歌名:we are electric 词曲:Flying Steps 歌词: Electric We Are Electric [x3] One Two Three Let's go. We are at breaking generation of electric change. Every time would scrap ahead, every time in your mind What you're proving to yourself and never losing control Just move your body again Move your body and soul We Are Electric Go Go E-E-Electric We Are Electric [x3] Move your body and soul Do-Don't Stop! Get your body rock Do-Don't Stop! Get your body rock DJ DJ let's go We are We are Electric [x7] We are Electric We are at breaking generation of electric change. Every time would scrap ahead, every time in your mind What you're proving to yourself and never losing control Just move your body again Move your body and soul Electric We are Electric [x3] Do-Don't Stop! Get your body rock Do-Don't Stop! Get your body rock DJ DJ let's go We are We are Electric [x7] We are Electric We are at breaking generation of electric change. Every time would scrap ahead, every time in your mind What you're proving to yourself and never losing control Just move your body again Move your body and soul E-E-Electric We Are Electric [x3] Do-Don't Stop! Get your body rock Do-Don't Stop! Get your body rock Do-Don't Stop! Get your body rock Do-Don't Stop! Get your body rock [rock, rock, rock, rock, rock, rock] Found at a Chai Knees Forum! But I think it's not that perfect!
这是首歌曲……只是不知道啥意思。
我爱爱爱甜甜
歌名:我们是电
词曲:飞步
歌词:
电我们电[ X3 ]一二三让我们去。我们到了崩溃的电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂,我们是电去e-e-electric我们电[ X3 ]移动你的身体和灵魂do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体摇滚DJ让我们去我们是电[的]我们是电我们打破电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂,电我们电[ X3 ] do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体摇滚DJ让我们去我们是电[的]我们是电我们打破电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂e-e-electric我们电[ X3 ] do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体[岩岩,岩石,岩石,岩石,岩石,岩石发现在湾仔膝论坛]!但我认为这是不完美的!
在水一方一帘
电我们电[ X3 ]一二三让我们去。我们到了崩溃的电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂,我们是电去e-e-electric我们电[ X3 ]移动你的身体和灵魂do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体摇滚DJ让我们去我们是电[的]我们是电我们打破电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂,电我们电[ X3 ] do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体摇滚DJ让我们去我们是电[的]我们是电我们打破电变化。每一次都会提前报废,每一次你在你的心中是证明自己并没有失去控制让你的身体再次移动你的身体和灵魂e-e-electric我们电[ X3 ] do-don不停!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体do-don停止摇滚!让你的身体[岩岩,岩石,岩石,岩石,岩石,岩石发现在湾仔膝论坛]!但我认为这是不完美的!
cruco
啊这是那首街舞曲!
匿名用户
你把他们一楼二楼的 岩石翻译成 摇滚 就行了