翻译!!!!!!!!!!!!!!!!! 5

DoYaoMing,LiuXiangandJustineHeninhaveanythingincommonwithpeoplelikeus?Youprobablyansw... Do Yao Ming, Liu Xiang and Justine Henin have anything in common with people like us? You probably answer “NO!”
It seems that top athletes live in a world that is completely different from ours. However, if we could see into their minds, it would be clear that they are actually just like us.
Just how an athlete becomes a success means ① for us all. To achieve their goals, sportspeople not only have to prepare physically, but mentally(内心地). They have to get to know themselves, manage stress and develop their powers of concentration. So they can put all their effort into their events.
We may not be sports stars ourselves, but we have to face same problems. We set goals for ourselves and think about personal development. We have to manage our fears before big exams. We worry about our friendships with both classmates ② teachers.
Like sportspeople, we try to be mentally strong and give our best.
Only few of us will be competing in the Olympic Games. But, all the same, there is much we share with sports heroes. Just like athletes, how we feel influences our decisions, behavior and achievements.
Top athletes show us that success isn’t simply down to chance. We can control the direction of our life’s journey
巴巴豆洁宝
姚明、刘翔和海宁和我们这样的人有任何的共同点吗?你可能回答“没有!”看来顶尖运动员生活在一个与我们完全不同世界。然而,如果我们能看透他们的思想,他们实际上很明显是跟我们一样的。

正如一名运动员如何成为一个胜者意味着 ① 对我们所有人。实现他们的目标,爱运动的人不仅身体上,精神上都做好准备。他们需要了解自己,管理压力和训练力量集中。所以他们可以全身心投入。
我们自己也许不是体育明星,但是我们不得不面对同样的问题。我们为自己设定目标,考虑个人发展。我们必须客服重大考试来临之前的恐惧心理。我们担心和同学之间的友谊 ② 教师。
像运动员一样,我们尽量心理强大做到最好。
只有那么几个人将参加奥运会。但是,同样的,有许多我们可以讨论的体育英雄。就像运动员一样,我们如何感觉影响着我们的决定、行为和成就。
顶尖运动员告诉我们,成功不是简单地来的机会。我们自己可以控制我们的人生方向,生命的旅程
gmsissi
姚明、刘翔、贾斯汀·海宁与我们普通人有共同点么?你的答案可能是:没有。

表面看来,顶级运动员和我们普通人生活在完全不同的两个世界里。但是,如果我们可以看穿他们的思想,就会发现他们其实和我们一样。

一个运动员如何获得成功,关于这点他们就与我们无异。为了实现目标,运动员不仅要做身体上的准备,还要在心理上做好准备。他们必须了解自我,控制压力,并且锻炼集中力,这样才能在赛事中竭力拼搏。

尽管我们可能不是体育明星,但却面临同样的问题。我们同样给自己设定目标并思索自我发展。大考当前,我们必须控制恐惧情绪。我们也会为了与同学和老师的友谊而担忧。像体育运动员一样,我们也追求内心的强大和竭尽全力的能力。

我们当中只有极少人能在奥运赛事中竞争,但是我们与体坛英雄们的共性却很多。像运动员一样,我们的内心感受,直接影响我们的决定、行为和成就。

顶级运动员向我们展示一个道理:成功不是简单的等机会,我们可以自己掌握发展方向和人生旅程。

我不知道你的翻译是不是为了填写圈1和圈2,这是阅读还是完形填空,也不知道有没有选项,从意思上顺下来,1可以填the same, 2可以填and。
临风待远行2