麻烦帮我翻译一下谢谢········

TherescueemailaddressisdedicatedtoyoursecurityandallowsAppletogetintouchifanyaccountq... The rescue email address is dedicated to your security and allows Apple to get
in touch if any account questions come up, such as the need to reset your
password or change your security questions. As promised, Apple will never send
any announcements or marketing messages to this address.
When using Apple
products and services, you’ll still sign in with your primary email address as
your Apple ID.
It’s about protecting your identity.
Just so
you know, Apple sends out an email whenever someone adds or changes a rescue
email address associated with an existing Apple ID. If you received this email
in error, don’t worry. It’s likely someone just mistyped their own email address
when creating a new Apple ID.
If you have questions or need help, visit
the Apple ID Support
site.
惜昔日光辉理想
当您的账户遇到问题,比如需要重新输入密码或转换安保问题时,紧急求助EMAIL地址可以用来保障安全并便于苹果与您联系。我们保证不会将一些其他无关的声明或消息发送到这个地址。
当您使用苹果产品及服务时,您可以继续使用此前注册为苹果ID的EMAIL。这样就保证了您的个人信息安全。如您所了解的那样,当遇到某些人要添加或更改紧急救助EMAIL的时候,苹果将发送邮件给您ID相关的EMAIL地址。当您发现情况不属实,无需担忧,那可能是由于其他人输错其自身EMAIL地址创建新的苹果ID导致的。如果您有问题或需要帮助,请登录苹果ID支持网页。
一剑出血

设置应急邮箱是为了确保您的账户安全,使Apple在发生账户相关的问题(例如需要重置密码或者修改安全问题,等等)时能够与您本人取得联系。Apple将恪守承诺,绝不会向应急邮箱发送任何通告或促销信息。
当您使用Apple的产品或服务时,您仍然可以用主邮箱地址作为Apple ID来登录。
应急邮箱是用来保护您的账户的。
当有人对已存在的Apple ID添加或修改应急邮箱时,Apple将会发送一封邮件。假如您错收到这样的邮件,也丝毫不必担心——有可能是其它人在新建Apple ID时输错了邮箱地址。
假如您还有其它问题,或需要取得我们的帮助,请即刻访问Apple ID支持网站。
a848302084
不懂