谁能帮我翻译一下这首歌的歌词~~~~谢谢

TheWayofLife(korea)DoyourememberthatwhenweweresoyoungonestheworldwasroundandroundIhad... The Way of Life ( korea )
Do you remember that
when we were so young ones
the world was round and round
I had a dream yes I had a reason
to climb and touch the goal
Mama said to me that tomorrow would be a day
come to another day
So we try to find a way to love someone
When you have trouble then
I will be with you love
I will be your part
Never give up never go far away
come to and hold my hands
sometimes I smile again
I cry out all day long that is the way we are
You don't have to be afraid just love yourself
I know the life is too short
I have not enough time
I will find a love you want
Let me hold you
oh let me feel your heart beat
All of things come to the end
only love can dream on
only love can make you smile
Promise your love and feel your heart always
Don't be afraid your life
Never give up your dream
Day goes on and on
So we try to find a way to love someone

I know the life is too short
I have not enough time
I will find a love you want
Let me hold you
oh let me feel your heart beat
All of things come to the end
only love can dream on
only love can make you smile
Promise your love and feel your heart always
Don't be afraid your life
Never give up your dream
Day goes on and on
So we try to find a way to love someone

Everlasting love will be forever more
井听枫G7
生活的方式(韩国)
你是否还记得
当我们如此年轻
世界上打转
我也有一个梦想,是我有一个理由
攀登和感召力的目标
妈妈对我说,明天将是一个天
来到另一天
因此,我们试图找到一种方式来爱别人
当你有麻烦,然后
我将与你的爱
我将成为你们的一部分
永不放弃永远也不会再远离
来按住我的手
有时候,我的笑颜
我哭喊了一天的情况是这样,我们
你不须害怕,只是喜欢自己
我知道生命是太短了
我没有足够的时间
我会找到一个爱你想
让我拥有你
哦,让我感受到你的心跳
所有的事情告一段落
只有爱才能梦想
只有爱才能使你的微笑
答应你的爱,感受到你的心总是
不要害怕你的生活
永不放弃你的梦想
每一天,都会对和
因此,我们试图找到一种方式来爱别人

我知道生命是太短了
我没有足够的时间
我会找到一个爱你想
让我拥有你
哦,让我感受到你的心跳
所有的事情告一段落
只有爱才能梦想
只有爱才能使你的微笑
答应你的爱,感受到你的心总是
不要害怕你的生活
永不放弃你的梦想
每一天,都会对和
因此,我们试图找到一种方式来爱别人

永恒的爱,将永远更多
揣着马扎看热闹
你是记得那吗
当我们是如此年轻的
世界是回合和回合
我是的有一个梦我有一理由
攀登和触觉目标
妈妈对我说明天会是一天
到达另外的一个日子
因此我们尝试找一个方法到爱某人
当你有麻烦然后
我意志和你在一起爱
我意志是你的部份
不要放弃不要去在远处
来到和把握我的手
有时我微笑再
我整天大叫哪一是我们的样子
你做不有害怕正直的爱你自己

我知道生活很太短
我有没有足够的时间
我意志找爱你需要
让我把握你
表示惊讶让我感觉你的心打
所有事物来为那目的
只有爱能梦在
只有爱能使你成为微笑
诺言你的爱而且总是感觉你的心
不要害怕你的生活
不要放弃你的梦
日子继续
因此我们尝试找一个方法到爱某人

我知道生活很太短
我有没有足够的时间
我意志找爱你需要
让我把握你
表示惊讶让我感觉你的心打
所有事物来为那目的
只有爱能梦在
只有爱能使你成为微笑
诺言你的爱而且总是感觉你的心
不要害怕你的生活
不要放弃你的梦
日子继续
因此我们尝试找一个方法到爱某人

永恒的爱将会是永远地更多
dodo58
劳累的一天
总盼望有人为我等候
把当日零星的故事
一一诉说
因为孤独,我不愿一个人
笑声因此更大更响亮
人们啊,却不曾了解
不知不觉像阳光般来到我身边
成为我全部的人
我一定要拥有你
好好爱你
即使再累的事情
如果不是一个人
一切都好过
多么希望你就是那个人
我要更爱你 更爱护你
每天给你笑容
希望你能因我而幸福
不要认为你是一个人
一直站在离你最近的地方
不要象我一样悲伤
活在这世间的时间里
我唯一幸福的理由就是你
深刻爱你 直到永远