急求英语作文:十月一到了,同学们对自己的假期生活来交流,请你用英语向老师MrBrown介绍有关情况。

内容如下:1.有的同学打算外出旅行,放松一下。2.有的同学计划在家中多读书,为将来的学习做准备3.有的同学准备参加体育锻炼,保持身体健康4.谈谈自己的假期安排要求:不少于... 内容如下:
1.有的同学打算外出旅行,放松一下。
2.有的同学计划在家中多读书,为将来的学习做准备
3.有的同学准备参加体育锻炼,保持身体健康
4.谈谈自己的假期安排
要求:不少于80字。水准在初三范围内。
急啊!!!!!!
第47个浪人
Our Plans for the National Day
National Day is coming.we students all have a plan for it.Some are going to travel and relax.Some are planning to do some reading at home and prepare for the studies in the future.Others are ready to do exercise to keep healthy.As far as I am concerned,first I am going to the bookstore to buy some reference books,then I will go to the countryside to see my grandparents.
(如果想你下次的提问得到快速解答,请尽快采纳)

【俊狼猎英】团队为您解答。
vhjgtx
i am tired,

i study all week during the devil time....