谢谢各位帮我翻译一下这段英文!!

Whatthisstronglyisthatrationalconsiderationoffutureconsquencesisseldomapartofthekille... What this strongly is that rational consideration of future consquences is seldom a part of the killer's attitude at the time he commits a crime.

The only way to break the chain od violent reaction is to practice nonviolence as individuals and collectively through our laws and insititutions.
The only way to break the chain of violent reaction is to practice nonviolence as individuals and collectively through our laws and insititutions.

第二句话打错了。。 chain of violent reaction !!!OF
当初的小傲娇9M
这段英文有些地方好像不通顺啊(原谅我水平有限),比如what this strongly is that,what 后面是不是应该有个名词,consqunences拼写错了。

翻译:rational consideration of future consquences is seldom a part of the killer's attitude at the time he commits a crime.
杀人犯在犯罪时极少会理性思考未来后果
The only way to break the chain od violent reaction is to practice nonviolence as individuals and collectively through our laws and insititutions.

遏制暴力犯罪的唯一方法是通过法律约束和激励机制鼓励个人践行非暴力主义。

不对的地方欢迎指正!
小步飞天
第一句翻译没错,第二句我觉得insititution应该是“制度”,没人会说学校的时候用这个词。
唯一打破暴力犯罪这一现象的方法是用非暴力的手段,从自我做起,也通过法律和制度的手段共同约束。
tsdisappear
杀人犯在实施犯罪的一刻很少对自己的行为对日后产生什么样的后果进行理性的思考。唯一能解决暴力行为的方法在于鼓励每个人非暴力解决问题,以及执法立法机构通力合作营造这个氛围。
du1226903087
犯罪分子在实施犯罪时很少会理性的考虑后果,打破这一怪圈的唯一方式就是通过法律和学校教育对个人和集体进行非暴力实践。
inameit
犯罪分子很少理性的思考后果。唯一能打破这个犯罪怪圈的方法是通过法律和学校对个人和集体进行非暴力实践。