求一首英文歌,去购物时无意中听到的。

只记得其中一句歌词:andIwonderifyourfeelingaresametome.是女声,曲调很温和舒服的那种,各种求啊!!万分感谢!不是什么忧伤的歌曲,旋律挺轻... 只记得其中一句歌词:and I wonder if your feeling are same to me.是女声,曲调很温和舒服的那种,各种求啊!!万分感谢!
不是什么忧伤的歌曲,旋律挺轻快的。
烟轻花繁
if ever
There's someone in love with you, you know
明明知道有人爱过你
Just don't wanna let that feeling show
但你却不愿了解
Because they're not sure that
you could ever feel the same
从不知道你有过那样的感觉

But now he would like to take a chance
现在却想借此机会
In hopes that you both will find romance
希望能够和你一起感受浪漫
In case you are willing
如果您愿意
There's something I'd like you to know
那么请你听听我的心声

Girl, if ever you call me
女孩,如果你曾经呼唤我
I'm there for you girl, right or wrong
那我将风雨无阻的等待
I'm telling you now girl ,If ever you need me
女孩,如果你曾经需要我
I promise you I'll give you my all
那我将承诺倾我所有

Someone who will love and sacrifice
有人懂得爱和牺牲
Who knows what it means to treat you right
他会好好的把你珍爱
Someone who wont change his mind
有人总是善变
But always feels the same
但对你的感觉一如从前
He wants you to open up your heart
敞开你的心扉
In hopes that true love might one day start
真爱总有一天会发芽
Girl if you are willing
女孩, 如果您愿意
There's something I'd like you to know
那么请你听听我的心声

Darling here's my heart
亲爱的 我把我的心交给你
Please take care my darling dear
请你好好照顾它
Cos I...I do..love you...it's true
我是如此的爱着你
And I hope that you are willing girl to
love me in return
我渴望得到你的爱
And if you are
如果你也爱我
I want you to know
我希望你会听见我的心声
enolong
会不会是need you now?这首歌是男女对唱的,有可能不是了。。。。你先看看吧。

toya 的 i do?就看这个得歌词比较像你描述的歌词了。。。
我的衣服有花花
Drenched 曲婉婷 不知道是不是,你听听看~
motvke
if ever